Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-rotterdam.nl


  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Rotterdam. Spiritueel advies, direct online antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Rotterdam. Spiritueel advies, direct online antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over Online online waarzeggers uit Rotterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Ik ben eindelijk in london voor het acteren. Wacht ik bel je zo. Blijf je ff online? .




Ervaring van L met waarzegger Louisa   Ervaring van L met waarzegger Louisa   Ervaring van L geplaatst op 28 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Thaiis
  Ervaring met waarzegger Thaiis
  Dank je Thaiis. Ik heb je al zo vaak gebeld over dezelfde situatie. Je geeft mij elke keer duidelijke inzichten en steun.




Ervaring van M met waarzegger Thaiis   Ervaring van M met waarzegger Thaiis   Ervaring van M geplaatst op 28 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lilith
  Ervaring met waarzegger Lilith
  Heel goed ingevoeld door lilith, ze voelde vanaf de eerste seconde mijn pijn. Wat een fijn gesprek vol begrip en erkenning. Dankjewel lieve lilith voor het begrip . En het kaarsje wat je gaat branden voor mij. Liefs i.




Ervaring van I met waarzegger Lilith   Ervaring van I met waarzegger Lilith   Ervaring van I geplaatst op 28 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Dankjewel voor het gesprek vannacht.

Ik begrijp nu dat ik vastgeroest ben in een bepaald patroon en ben heel fijn geholpen en heb dingen aangereikt gekregen die mij nu weer op weg mag helpen. Hier kijk ik naar uit. Karlien is een dikke aanrader hoor.




Ervaring van HogeDrive met waarzegger Karlien   Ervaring van HogeDrive met waarzegger Karlien   Ervaring van HogeDrive geplaatst op 28 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Ongelooflijk hoe jij alles aanvoelt en ziet al 5 jaar dat je me bij staat met raad en me ik mijn eigen waarde laat groeien. Ik sta niet er niet stom van dat je lijn roodgloeiend staat, je bent top. Wees trots op wat je doet want ben er zeker van dat je voor veel mensen veel betekent in hun leven. Dank je wel voor je luisterend oor en tot binnenkort. Xx.




Ervaring van Madam met waarzegger Carola   Ervaring van Madam met waarzegger Carola   Ervaring van Madam geplaatst op 28 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, ik heb nog nooit een getuigenis achtergelaten, U bent de eerste die ik een getuigenis achterlaat. Wat U mij vertelde over de ontmoeting pas tegen eind januari zal zijn, is verdorie gisteren uitgekomen. Je zei dat ik verloren maanden heb maar tegen eind januari zag je het toch liggen, ik geloofde er toch niet meer in en verdorie gisteren heb ik hem ontmoet. Ik wil u zo snel mogelijk weer spreken.




Ervaring van Hilde R. met waarzegger Donna   Ervaring van Hilde R. met waarzegger Donna   Ervaring van Hilde R. geplaatst op 27 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Hophe
  Ervaring met waarzegger Hophe
  Dankjewel Hophe voor de mooie reading. Je zag alles heel zuiver. Je bent alle sterren uit de sterrenhemel waard.




Ervaring van Ann met waarzegger Hophe   Ervaring van Ann met waarzegger Hophe   Ervaring van Ann geplaatst op 27 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Remon
  Ervaring met waarzegger Remon
  Remon is een hele fijne coach. Voelt dingen goed aan en omschrijft situaties feilloos. Ik raad Remon van harte aan. Judged niet en geeft niet alleen advies.




Ervaring van kabaMer met waarzegger Remon   Ervaring van kabaMer met waarzegger Remon   Ervaring van kabaMer geplaatst op 27 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Lieve Laila, Jij bent echt top.
bedankt voor je steun . Dikke knuffel, Sterre xxx .




Ervaring van Sterre met waarzegger Laila   Ervaring van Sterre met waarzegger Laila   Ervaring van Sterre geplaatst op 27 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kiki
  Ervaring met waarzegger Kiki
  Super goed. Mijn verhuizing zou in februari plaats vinden maar Kiki bleef volhouden dat ik pas in maart zou gaan verhuizen en dan klopt.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Kiki   Ervaring van Anoniem met waarzegger Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Hallo lieverds wie graag een eerlijk antwoord wil op al je vragen bel naar louisa. Haar voorspellingen komen uit echt waar ongelooflijk. ben zo blij dat jij op de lijn bent en me ook steunt stapsgewijs. Zelf dat het een andere advocaat zou zijn zag je heel goed. Bedankt voor alle tijd en moeite. f.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Louisa   Ervaring van Anoniem met waarzegger Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Zeer straffe dame.
Heel gedetailleerde informatie gekregen en heel snel tot de kern gekomen met de kaarten.
Bedankt.




Ervaring van c. met waarzegger Laila   Ervaring van c. met waarzegger Laila   Ervaring van c. geplaatst op 26 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Beste Laila, u bent en schat. ik ben blij u gesproken had. Alles wat u heb gezegd klopt. Aangename en liefdevolle dame. Hartelijk dank van u inzicht. Marie.




Ervaring van Marie met waarzegger Laila   Ervaring van Marie met waarzegger Laila   Ervaring van Marie geplaatst op 26 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  lieve donna ik ben zo blij je gesproken te hebben, je bent zo lief en geduldig luistert goed naar me verhaal.

ik wil je bedanken voor alles en wie weet dat we elkaar ooit nog spreken, een hart van goud heb je. en ook heel erg eerlijk in wat ze ziet, voor het 1 zal het teleurstellend zijn en voor het ander zal het blijdschap weergeven, dit is medium met oprechte intenties en ook vertelt hoe het zit.

Ik gun je een heel mooi leven toe en heel veel positiviteit.


Veel liefs dat meisje met hetzelfde naam als je bovenbuurvrouw.




Ervaring van ami met waarzegger Donna   Ervaring van ami met waarzegger Donna   Ervaring van ami geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dirk
  Ervaring met waarzegger Dirk
  Goeiedag Dirk, goed dat we konden doorpraten, en je niet omvergeblazen was door mijn probleem, dat er uiteindelijk geen was. Moest wel paar keer lachen. Je bent niet een doorsnee- persoon. Leuk je gesproken te hebben, Yvan .




Ervaring van Yvan met waarzegger Dirk   Ervaring van Yvan met waarzegger Dirk   Ervaring van Yvan geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ysis
  Ervaring met waarzegger Ysis
  Dieze vrouw is een oprecht medium. Kan heel goed aanvoelen wat er van binnen bij mij leeft.
Ze heeft een sterk inlevingsvermogen. Houd rekening me de persoon waarmee ze op dat moment in gesprek is. Ik vond 't fijn om haar gesproken te hebben. 't doet je goed als je ontzettend veel verdriet heb. Dat er dan een medium is die je zo diep begrijpt en meeleeft met je. U bent een lieve vrouw. Ik ga u nog zeker weer eens terug bellen bedankt .groetjes Helma.




Ervaring van Helma met waarzegger Ysis   Ervaring van Helma met waarzegger Ysis   Ervaring van Helma geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anda-Eldur
  Ervaring met waarzegger Anda-Eldur
  Eerlijk en oprecht. Pakt de energie goed op evenals hoe iemand naar je toe staat.

Groeten Sanne.




Ervaring van Sanne met waarzegger Anda-Eldur   Ervaring van Sanne met waarzegger Anda-Eldur   Ervaring van Sanne geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anda-Eldur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Beste, lieve Laila. u bent een topper in uw werk en een zeer aangename dame om mee te spreken. Vanochtend heb ik een gedetailleerde Reading van u gehad en kon alles zeer goed plaatsen. Hopelijk gaan mijn wensen uitkomen maar daar heb ik een groot vertrouwen in. Hartelijk dank en ga zo door. X.




Ervaring van O met waarzegger Laila   Ervaring van O met waarzegger Laila   Ervaring van O geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anda-Eldur
  Ervaring met waarzegger Anda-Eldur
  Topgesprek maar kort doordat mijn telefoon leeg is. Hoop dat ze vanmiddag ook nog even online is dan bel ik zeker terug.

Liefs.




Ervaring van Sandra met waarzegger Anda-Eldur   Ervaring van Sandra met waarzegger Anda-Eldur   Ervaring van Sandra geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anda-Eldur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Wat een geweldige reading heb ik van jou gehad. Het was een prachtige ochtend, het kon niet meer stuk. Geweldig gewoon, alles klopt van begin tot eind. Dank U wel Laila.

Groetjes uit Rotterdam.




Ervaring van Ad met waarzegger Laila   Ervaring van Ad met waarzegger Laila   Ervaring van Ad geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna,

Al je vorige voorspellingen zijn steeds uitgekomen, maar van deze dacht ik dat je er naast zat. Maar nee, je zat er weer pal op. Ik heb hem gezien. helemaal onverwachts, helemaal zoals je zei.

Alleen maar alle respect voor jou.
Dank je wel voor alles.

Veel liefs .




Ervaring van Me. met waarzegger Donna   Ervaring van Me. met waarzegger Donna   Ervaring van Me. geplaatst op 24 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Marya is niet alleen altijd raak met haar voorspellingen. Ze steunt je door dik en dun. Ze legt je nooit haar mening op maar vertelt je wel wat je kunt verwachten. En het komt altijd uit. Ze is mijn rots.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Marya   Ervaring van Anoniem met waarzegger Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Het is uitgekomen wat hij voorspeld had.
Topper dikke merci.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van Anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Bedankt voor het snelle reageren op mijn
Email consult .
Hopelijk kan ik jou eens aan de telefoon spreken.
Vriendelijke dame. groetjes anouck .




Ervaring van Anouck met waarzegger Donna   Ervaring van Anouck met waarzegger Donna   Ervaring van Anouck geplaatst op 24 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tineke
  Ervaring met waarzegger Tineke
  Super fijn gesprek gehad met Tineke. Wat een fijne energie. Werd ontzettend rustig en kalm van haar stem en energie. Ik bel zeker weer een keer. Echt een aanrader. Lieve groetjes :).




Ervaring van An met waarzegger Tineke   Ervaring van An met waarzegger Tineke   Ervaring van An geplaatst op 24 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Destiny
  Ervaring met waarzegger Destiny
  Ik bel Destiny al 2 jaar lang en ze is altijd heel zuiver in haar reading. Dingen die ze onmogelijk kan weten, verteld ze gewoon aan me. Destiny is een Topper. De beste op deze lijn by far. Er is geen andere die ik bel dan haar.




Ervaring van Sil met waarzegger Destiny   Ervaring van Sil met waarzegger Destiny   Ervaring van Sil geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amera
  Ervaring met waarzegger Amera
  In 1 woord Geweldig.
Bedankt Amera
Ik bel je zeker terug.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Amera   Ervaring van Anoniem met waarzegger Amera   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amera  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve Louisa,
Oog voor detail is oog voor het unieke, en dat ben jij.
Wat jij op je ogen ziet, is ongelooflijk. Weer zijn de voorspellingen uitgekomen. Ontzettend bedankt lieve schat. Helemaal happy de peppy.




Ervaring van Angela met waarzegger Louisa   Ervaring van Angela met waarzegger Louisa   Ervaring van Angela geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Salina
  Ervaring met waarzegger Salina
  Lieve Salina
Telkens als ik met iets zit bel ik jou op je luistert keer op keer naar mijn relaas. je help mij er rustig aan te kijken dank je voor je inzichten en wijsheid. Je doet het vaak kort en krachtig. Je leert me mijn grenzen te bewaken en op te komen voor mezelf. Op tijd een voorspelling die ook uit komt.

Groetjes.




Ervaring van T met waarzegger Salina   Ervaring van T met waarzegger Salina   Ervaring van T geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sophia
  Ervaring met waarzegger Sophia
  Hoi Sophia
Ik heb je nu net gesproken bedankt voor de informatie je bent een super goed medium bel jou volgende keer weer bedankt.




Ervaring van Patricia met waarzegger Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegger Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna, ik schrijf deze recensie om 4 uur in de ochtend omdat ik zo verrast ben dat hij mij net contacteerde dat hij mij mist. Ik had de hoop niet meer erin maar nu verandert het heel de situatie. Oooh Donna, ik kan het amper geloven, ik hoop je weer te kunnen spreken maar je bent snel in gesprek. Ik ben hartstikke blij dat dit al uitgekomen is.Dikke zoen, Elisa randstad.




Ervaring van Elisa met waarzegger Donna   Ervaring van Elisa met waarzegger Donna   Ervaring van Elisa geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tineke
  Ervaring met waarzegger Tineke
  Hoi Tineke.
Dankjewel voor de accurate voorspelling en de broodnodige hulp in mijn verward brein af en toe.
Tot later.




Ervaring van M met waarzegger Tineke   Ervaring van M met waarzegger Tineke   Ervaring van M geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dinah
  Ervaring met waarzegger Dinah
  lieve Dinah, helaas tekort sorry .
ik bel nog wel een keer.
Dankje wel xxx
liefs Daphne.




Ervaring van Daphne met waarzegger Dinah   Ervaring van Daphne met waarzegger Dinah   Ervaring van Daphne geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Dank je wel weer Anouk. Jij kan altijd, als ik weer van die "gekke" gedachten heb, beter omschrijven hoe het echt zit. Confronterend, maar is zo en daar heb ik altijd veel aan. Nu is het wel echt tijd voor aktie.
Bedankt dat je mij altijd weer aanhoort ;).




Ervaring van Rosanne met waarzegger Anouk   Ervaring van Rosanne met waarzegger Anouk   Ervaring van Rosanne geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amera
  Ervaring met waarzegger Amera
  Thank you Amera wish we could have chatted for longer. First impressions here - a super medium . Will definitely call again soon.x.




Ervaring van Heartbroken Engels Dame met waarzegger Amera   Ervaring van Heartbroken Engels Dame met waarzegger Amera   Ervaring van Heartbroken Engels Dame geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amera  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-rotterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden