Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-rotterdam.nl


  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Rotterdam. Spiritueel advies, direct online antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Rotterdam. Spiritueel advies, direct online antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over Online online waarzeggers uit Rotterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Wat een klasse vrouw, een toppertje 1e klas ben je. Laat je netjes uit praten en dan komt ze tot de kern. Wauw heb me lang niet zo goed gevoeld, een engel is het.
Voor mij de nummer 1 en duizend sterren waard.

Dikke xxx Jose




Ervaring van Jose met waarzegger Sanne   Ervaring van Jose met waarzegger Sanne   Ervaring van Jose geplaatst op 19 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Patrick
  Ervaring met waarzegger Patrick
  Super snel en heel goed. Zonder voor info twijfelde ik om te bellen maar ben blij dat Ik u gesproken heb.




Ervaring van S. met waarzegger Patrick   Ervaring van S. met waarzegger Patrick   Ervaring van S. geplaatst op 18 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cor
  Ervaring met waarzegger Cor
  Hoi Cor, het was fijn om je na lange tijd weer gesproken te hebben. Je kan goed luisteren, weet waar het om draait en geeft duidelijk advies. Zowel voor korte als langere gesprekken, de juiste keuze. Ik ben in elk geval blij met je. Groetjes van Christa.




Ervaring van Christa met waarzegger Cor   Ervaring van Christa met waarzegger Cor   Ervaring van Christa geplaatst op 18 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Tess is een super dame voelt dingen goed aan. Weet de juiste woorden te gebruiken om het een en ander duidelijk te maken. Bedankt voor je Pep talk en meditatie tips.




Ervaring van L. met waarzegger Tess   Ervaring van L. met waarzegger Tess   Ervaring van L. geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Beste Sabrina, toppertje. Je voelde de situatie meteen aan, zonder dat ik iets hoefde te zeggen. Alles klopte meteen en kijk alvast uit naar je voorspelling. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van A met waarzegger Sabine   Ervaring van A met waarzegger Sabine   Ervaring van A geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegger Anne-Fleur
  Lieve Anne-Fleur, ik heb u gesproken over mijn sollicitatiegesprek. U gaf aan dat ik al heel snel een terugkoppeling zou krijgen en dat u een positief gevoel heeft. U heeft helemaal gelijk gehad. Vandaag antwoord gehad en aangenomen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anne-Fleur   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romyna
  Ervaring met waarzegger Romyna
  Lieve Romyna, wat zou ik zonder jou moeten beginnen? JIJ bent zo GOED.
Ik heb jou paar keer gesproken en telkens zijn de dingen zo verlopen zoals je had voorspeld. Nu hopen dat de andere zaken ook snel op orde komen. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Lydia met waarzegger Romyna   Ervaring van Lydia met waarzegger Romyna   Ervaring van Lydia geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Micha, je bent zo'n lieve en toffe vrouw. Je beschreef mij en zijn karakter tot in de details.twee ijzerenstaven hahaha.
Je bent een meerwaarde op de lijn. Een echte aanrader.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Micha   Ervaring van Anoniem met waarzegger Micha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arwen
  Ervaring met waarzegger Arwen
  Lieve Arwen, zo dankbaar dat ik altijd bij jou terecht kan. Er is op korte tijd al zoveel uitgekomen wat je hebt voorspeld. Zelfs mijn aanstaande kappersbeurt zag je. Een toppertje ben je.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Arwen   Ervaring van Anoniem met waarzegger Arwen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Wauw. Je had me zoooo gewaarschuwd voor iets groots en ik ben er met mijn ogen dicht ingetuimeld. Met zoals je ook voorspelde grote gevolgen. Ik had het gewoon niet door. Je bent een kanjer in je werk. Zoveel mediums gebeld en je was de enige die me tot 2x toe die waarschuwing gaf had ik maar geluisterd.
Je hebt een prachtige gave en interpreteerde de kaarten correct. No nonsens pure waarheid positief of negatief topvrouw.




Ervaring van Fanny met waarzegger Sabine   Ervaring van Fanny met waarzegger Sabine   Ervaring van Fanny geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Qikyra
  Ervaring met waarzegger Qikyra
  Ik heb u net aan de lijn gehad. U voorspelling is uitgekomen wat betreft het contact. Ik hoop dat u andere voorspellingen ook uitkomen. Ik blijf uiteraard bij mijn standpunt. Hij moet een beslissing maken want zoals het gaat is niet gezond.




Ervaring van Ra. met waarzegger Qikyra   Ervaring van Ra. met waarzegger Qikyra   Ervaring van Ra. geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stephanie
  Ervaring met waarzegger Stephanie
  Beste Stephanie, je was net exact wat ik nodig had. Ik zocht naar inzichten over bepaalde zaken en je gaf me iets om naar uit te kijken en weer hoop. Ongeveer een uur heb ik je aan de telefoon gehad maar je was zo goed en voelde zo goed aan op bepaalde situaties dat ik je maar vragen bleef stellen. Nochmaals bedankt voor alles en ik bel je zeker nog een keer terug. Met vriendelijke groeten, L.L.




Ervaring van L.L. met waarzegger Stephanie   Ervaring van L.L. met waarzegger Stephanie   Ervaring van L.L. geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marget
  Ervaring met waarzegger Marget
  Dank je wel voor het inzicht te geven in de situatie. Als je het waarom ziet, kan je er aan werken en hoef je niet meer te twijfelen. Zonder jou had ik dat nooit kunnen waarmaken en ik weet nu dat alles terug op de rails komt en dat we samen kunnen genieten van de goede dingen des levens.




Ervaring van Ag. met waarzegger Marget   Ervaring van Ag. met waarzegger Marget   Ervaring van Ag. geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marget  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Qikyra
  Ervaring met waarzegger Qikyra
  1 woord: GEWELDIG. Zo bijzonder goed, alles wat ze heeft gezegd is uitgekomen, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Zowel zakelijk als op liefde is allemaal uitgekomen. Ook zei je steeds dat ik ga trouwen, we hebben idd trouwplannen in 2020.




Ervaring van mark met waarzegger Qikyra   Ervaring van mark met waarzegger Qikyra   Ervaring van mark geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Cassandra, ik had u een paar weken geleden gebeld over mijn vriend dat wij uit elkaar zijn. Kwam door zijn moeder die mij niet mocht. U zei hou de week van 15 okt in de gaten. Hij heeft vandaag contact opgenomen. 17-10. Ben benieuwd of de andere dingen wat u zei ook kloppen. U zag het goedkomen.




Ervaring van R met waarzegger Cassandra   Ervaring van R met waarzegger Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bo
  Ervaring met waarzegger Bo
  ik had u gister gebeld over een breuk omdat zijn moeder mij niet mag en ons niet samen wilt. Ik hoop dat u zich kunt herinneren. Het is bijna 2 maanden uit. U zei binnen 10 dagen neemt hij contact op. Weet je wat er gebeurde toen ik net wakker werd? Hij heeft me geappt. keuze kaart ligt bij hem zei u. Maar het is een tijdelijke breuk. U zat er boenk op wat betreft de tijd. Ben benieuwd want u zag ook de ontmoeting binnen 10 dagen. Maar goed ergens is er een begin.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Bo   Ervaring van Anoniem met waarzegger Bo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yoshua
  Ervaring met waarzegger Yoshua
  Ik sprak u over men aanvraag die maar uitblijft en mijn ex man die nog steeds dwars doet over de verkoop van ons huis. U zei me ik weet niet hoe of waarom maar hij gaat toch omdraaien en goedkeuren. Ik kreeg deze morgen een e mail van de notaris dat hij alsnog toch akkoord gaat en ook de aanvraag werd goed gekeurd. U bent een topper, bedankt voor u geduld met me. Liefs uit Italie.




Ervaring van anoniem met waarzegger Yoshua   Ervaring van anoniem met waarzegger Yoshua   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dirk
  Ervaring met waarzegger Dirk
  Dirk, dankjewel, je typeerde de situatie perfect en ik was helemaal mee met je analyse.




Ervaring van Chantal met waarzegger Dirk   Ervaring van Chantal met waarzegger Dirk   Ervaring van Chantal geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Dankjewel dat je altijd tot het uiterste gaat om duidelijkheid te scheppen. Alleen ben ik niet de geduldigste mens, so be patient with me.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  de Gunther is gewoon de BESTE, respect voor jou . hoe je het doet weet ik niet, maar je slaagt er telkens weer in om mij tot het positieve te brengen. ben je eeuwig dankbaar liefste knapste man in heeeeeeeeeeeeel de UNIVERSUM :).




Ervaring van R met waarzegger Gunter   Ervaring van R met waarzegger Gunter   Ervaring van R geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Lieve Esterella, heel hartelijk dank voor het mooie consult, over de mooie dingen die gaan komen en het contact met mijn overleden moeder, het was precies zoals ze was, en ook de soep die ze nog vlak voor haar dood heeft gemaakt, ongelooflijk .




Ervaring van siv met waarzegger Esterella   Ervaring van siv met waarzegger Esterella   Ervaring van siv geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Meer dan 10 sterren waard. Top medium van deze site. Oprecht, integer en puur en zuiver. De beste die ik ken. Medium Gunter is daarom zeker een aanrader en de moeite echt waard om te bellen. Alles komt ook echt uit op zijn tijd. En ik ben dankbaar dat ik u ken. Heeeel veeeel liefs. Knuffels en kusjes van mij en me mama. XXX Liefs San.




Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 15 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Annick
  Ervaring met waarzegger Annick
  Lieve Annick, ik heb het volste vertrouwen in jouw kaarten. Je hebt het altijd goed. Liefs, Angelique.




Ervaring van Angelique met waarzegger Annick   Ervaring van Angelique met waarzegger Annick   Ervaring van Angelique geplaatst op 15 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Leentje
  Ervaring met waarzegger Leentje
  Lieve Leentje,Dank U wel voor de mooie en krachtige uitleg.Een zeer scherpe waarneming en groot empatisch vermogen.Grote Knuffel van Vlindertje.




Ervaring van Vlindertje met waarzegger Leentje   Ervaring van Vlindertje met waarzegger Leentje   Ervaring van Vlindertje geplaatst op 15 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leentje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tancy
  Ervaring met waarzegger Tancy
  Lieve Tancy,
Dank je wel voor je hulp. Ik zat helemaal vast in mezelf, mijn denkpatroon en gevoelens. Dankzij jou heeft het mij veel opheldering gegeven, nu kan ik weer verder. Ik zal je nog wel vaker om hulp vragen, nogmaals dank.




Ervaring van Vera met waarzegger Tancy   Ervaring van Vera met waarzegger Tancy   Ervaring van Vera geplaatst op 15 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yoshua
  Ervaring met waarzegger Yoshua
  Jij had het daadwerkelijk bij het goede eind voor wat mijn werk betreft. Hardstikke goed want het was een ingewikkeld iets. Super bedankt Yoshua.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Yoshua   Ervaring van Anoniem met waarzegger Yoshua   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Serena4gen
  Ervaring met waarzegger Serena4gen
  Dank je wel Serena voor alle hulp en alles wat jij me hebt gezegd is uitgekomen. Onbeschrijfelijk goed hoe je de dingen uitlegt en inzicht geeft in hoe de dingen werken in het leven.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Serena4gen   Ervaring van Ingrid met waarzegger Serena4gen   Ervaring van Ingrid geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Serena4gen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Dank je voor het fijne gesprek. Veel moois voorspelt. Benieuwd of het uitkomt, dan bel ik je zeker terug.




Ervaring van Jasmijn met waarzegger John   Ervaring van Jasmijn met waarzegger John   Ervaring van Jasmijn geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Heel blij dat ik je heb gesproken. Bedankt voor de tijd te nemen. Veel moed en succes. Evi.




Ervaring van Evi met waarzegger Sara   Ervaring van Evi met waarzegger Sara   Ervaring van Evi geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Qikyra
  Ervaring met waarzegger Qikyra
  Een meer dan een geweldige dame die echt 'ziet'.




Ervaring van H. met waarzegger Qikyra   Ervaring van H. met waarzegger Qikyra   Ervaring van H. geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Qikyra
  Ervaring met waarzegger Qikyra
  Q, weer een voorspelling die je hebt gedaan is uitgekomen. Afgelopen maandag vertelde je mij dat ik dit weekend mijn (nieuwe) schoonouders ging ontmoeten. Is uitgekomen.




Ervaring van KW met waarzegger Qikyra   Ervaring van KW met waarzegger Qikyra   Ervaring van KW geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Lieve Christelle,
we spreken elkaar regelmatig over mijn situatie. Je blijft mij de kracht en steun geven die ik nodig heb om vooruit te komen en vertrouwen te hebben in de toekomst. Je pept mij iedere keer weer op met je zachte stem en je directheid.
Lot of hugssssss.




Ervaring van l met waarzegger Christelle   Ervaring van l met waarzegger Christelle   Ervaring van l geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kiki
  Ervaring met waarzegger Kiki
  Beste Kiki,
Alles loopt zoals je al voorspeld hebt en heb er ook het volste vertrouwen in dat de rest ook zal uitkomen. Ben zeer dankbaar dat je me ook verlost hebt van een migraine aanval zonder pilletjes. Je hebt me rust gegeven.




Ervaring van YellowCat met waarzegger Kiki   Ervaring van YellowCat met waarzegger Kiki   Ervaring van YellowCat geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Lieve Mari Elena.
Ik wilde je even vertellen dat alles zo verlopen is als jij hebt voorspeld. Ook de negatieve dingen helaas. Je bent een eerlijk medium die luistert en een eerlijk antwoord geeft. Ook al wil ik dat niet altijd horen. Jij weet er tochweer een positieve draai aan te geven en ook dat is uitgekomen. Heel erg bedankt. Ik bel je snel weer. XXX C.




Ervaring van C.H. met waarzegger Mari Elena   Ervaring van C.H. met waarzegger Mari Elena   Ervaring van C.H. geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Serena4gen
  Ervaring met waarzegger Serena4gen
  Super goed medium. Alles is uitgekomen zonder ook maar een woord gezegd te hebben. Deze is een aanrader.




Ervaring van Sil met waarzegger Serena4gen   Ervaring van Sil met waarzegger Serena4gen   Ervaring van Sil geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Serena4gen  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-rotterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden