Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-rotterdam.nl


  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Rotterdam. Spiritueel advies, direct online antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Rotterdam. Spiritueel advies, direct online antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over Online online waarzeggers uit Rotterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shiloh
  Ervaring met waarzegger Shiloh
  Ik heb juist een zeer mooi gesprek met je gehad en hoop dat je gelijk krijgt. Ik laat het zeker weten van de week. Bedankt .




Ervaring van Maggy met waarzegger Shiloh   Ervaring van Maggy met waarzegger Shiloh   Ervaring van Maggy geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, ontzettend bedankt voor je mail. Ik waardeer het enorm hoe eerlijk en duidelijk je bent. En dat je de situatie zo begrijpt helpt enorm. Het is gewoon een moeilijke situatie en voor mij echt een battle between mind, heart and soul. Ondanks dat ik echt voel dat we een zielsconnectie hebben, wat jij eerder ook al zag, weet ik dat hij mij nu niet kan bieden wat ik wil in het leven. Aan de ene kant erg verdrietig voor mij, maar zoals jij zei. ook voor hem. Ik ga de focus op mezelf leggen en ik zie wel wat voor moois er op mijn pad komt. Liefs, S.




Ervaring van S. met waarzegger Donna   Ervaring van S. met waarzegger Donna   Ervaring van S. geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Lieve Nelleke, ik heb je gisteren gesproken en daarbij had je iets gezegd wat vandaag is uitgekomen. Je bent top Nelleke.dit heb je zo goed gezien dat ik je het gelijk wil laten weten hoe goed je het had gezien. De blijdschap is inmens en ben echt blij dat ik je gesproken had. Tot heel snel weer lieve Nelleke ontzettend bedankt je bent een shinning star.




Ervaring van Jeweetwie met waarzegger Nellekke   Ervaring van Jeweetwie met waarzegger Nellekke   Ervaring van Jeweetwie geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Lieve Nelleke, ik heb je gisteren gesproken en daarbij had je iets gezegd wat vandaag is uitgekomen. Je bent top Nelleke. Dit heb je zo goed gezien dat ik je het gelijk wil laten weten hoe goed je het had gezien. De blijdschap is inmens en ben echt blij dat ik je gesproken had. Tot heel snel weer lieve Nelleke. Ontzettend bedankt. Je bent een shinning star.




Ervaring van Jeweetwie met waarzegger Nellekke   Ervaring van Jeweetwie met waarzegger Nellekke   Ervaring van Jeweetwie geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, twee geleden gesproken voor het eerst, je zei de situatie hoe het was zonder enig vraag te stellen, zes dagen later komt er stuk uit die jij voorspelde. Ongelooflijk sterk. Ik hoop jou snel te spreken morgen na jou verlof. Dikke kus Bieke van der Velde.




Ervaring van Bieke met waarzegger Donna   Ervaring van Bieke met waarzegger Donna   Ervaring van Bieke geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Lieve Donna, twee weken geleden gesproken voor het eerst. Je vertelde precies de situatie hoe het is zonder enige vraag te stellen. Zes dagen later komt er stuk uit die jij voorspelde. Ongelooflijk sterk. Ik hoop jou snel weer te spreken. Dikke kus Bieke.




Ervaring van Bieke met waarzegger Donna   Ervaring van Bieke met waarzegger Donna   Ervaring van Bieke geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Peter
  Ervaring met waarzegger Peter
  Ik heb gisteren Peter gesproken hij vertelde mij in grote lijnen wat me nog te wachten stond en hoe ik me voelde alsof er een steen op me hart lag die ik eraf wil hebben. Meer woorden heb ik niet nodig zo precies je me situatie verteld maar ook gelukkig een lichtpunt ga krijgen. Dat met wat horoscoop info erbij ik vond het top. Dank je heel erg voor je gesprek zeker moeite waard als je wat duidelijkheid wil hebben en klemzit. Toppie Peter.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Peter   Ervaring van Anoniem met waarzegger Peter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Net Marya gesproken en kon haar vertellen dat de beschrijving van een persoon en de waarschuwing voor deze vrouw helemaal is uitgekomen. Heel veel dank hiervoor. Ook de voorspelling betreffende mijn grote liefde is uitgekomen.




Ervaring van Ineke met waarzegger Marya   Ervaring van Ineke met waarzegger Marya   Ervaring van Ineke geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Beau is straight to the point, maar op een respectvolle manier. Hij zal je helpen waar hij maar kan. Een toppertje. Je bent een cadeautje.




Ervaring van Kathy met waarzegger Beau   Ervaring van Kathy met waarzegger Beau   Ervaring van Kathy geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Dankjewel Donna. In korte tijd meerdere antwoorden mogen ontvangen via email. Ook zo uitgebreid. En duidelijk.
Kan me voorstellen dat je soms denkt, weer die vragen.
Maar je helpt me zo geduldig en lief.
Mijn dank is groot.
Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Donna   Ervaring van Karin met waarzegger Donna   Ervaring van Karin geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve Louisa, ontzettend bedankt voor ons fijne gesprek van net. Het is al de derde keer dat ik je spreek en vandaag was toch wel extra fijn. Louisa werkt net iets anders, zonder kaarten en zij krijgt echt beelden door. Zo kon zij mij in een liefdeskwestie goed aangeven wat er speelde en daarbij kan ik bevestigen dat dit ook echt zo was. Vandaag kreeg je echt duidelijk door loslaten, en dat heb ik hem zelf vrijdag ook al gezegd. Het is tijd om voor mezelf te kiezen. Bedankt dat je het niet mooier maakt dan het is, maar echt de waarheid zegt. Veel liefs.




Ervaring van Stef met waarzegger Louisa   Ervaring van Stef met waarzegger Louisa   Ervaring van Stef geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Zuiver, liefdevol, oprecht en een gaven van goud. Zo enorm goed en liefdevol hoe jij mij kon vertellen over mijn proces. En het klopte ook helemaal. Dank u wel, warme lieve vrouw. Ik heb vertrouwen er weer in. Warme groet, Mariska.




Ervaring van Maris met waarzegger Isha   Ervaring van Maris met waarzegger Isha   Ervaring van Maris geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Hartelijk dank voor het fijne gesprek van vanmiddag. Ik belde u met een heel druk hoofd vol vragen. U heeft gezorgd dat de hele situatie inzichtelijk voor me is geworden. De puzzelstukjes zijn inderdaad op zijn plek gevallen. Ik zie mijn eigen aandeel in het geheel.
U slaat de spijker op zijn kop en weet de personen en situatie precies te omschrijven. Ik heb na dit gesprek een enorme rust ervaren. Inderdaad, een mooier kado had ik niet kunnen krijgen.
Hartelijk dank. Ik bel u snel weer.
Groetjes Sabine.




Ervaring van sabine met waarzegger Isha   Ervaring van sabine met waarzegger Isha   Ervaring van sabine geplaatst op 1 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Elena
  Ervaring met waarzegger Elena
  Haha je had het goed gezien in je kaarten het ging niet door want je had er geen goed gevoel bij en dat klopte helemaal. Je bent een mooi mens en meer dan vijf sterren waard.




Ervaring van lachenbekje met waarzegger Elena   Ervaring van lachenbekje met waarzegger Elena   Ervaring van lachenbekje geplaatst op 1 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Biba
  Ervaring met waarzegger Biba
  Topvrouw. Ziet het snel en duidelijk, en zegt zoals het is.




Ervaring van anoniem met waarzegger Biba   Ervaring van anoniem met waarzegger Biba   Ervaring van anoniem geplaatst op 1 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Bedankt voor jou prachtige consult.
Je heb me goed geholpen en mooie inzichten gegeven.
Een aanrader om een keer te bellen.




Ervaring van rob met waarzegger Marya   Ervaring van rob met waarzegger Marya   Ervaring van rob geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marja
  Ervaring met waarzegger Marja
  Wow vanavond Marja gesproken, heel bijzonder gesprek gehad. Zoveel mooie dingen gehoord van haar tekening.
Ik voelde bij haar een warm en zuiver en zo'n vertrouwd gevoel als of ik haar al jaren ken.
Ik ga haar nog vaak bellen en Marja mijn belofte kom ik zeer zeker na ik laat het je weten.
Dank voor het intens mooie geprek. Lieve groet Marion.




Ervaring van marion met waarzegger Marja   Ervaring van marion met waarzegger Marja   Ervaring van marion geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maakali
  Ervaring met waarzegger Maakali
  De meest zuivere medium op de lijn. Zij ontvangt heldere boodschappen van het universum, die ook uitkomen. Dank je wel. Een toppertje.




Ervaring van A met waarzegger Maakali   Ervaring van A met waarzegger Maakali   Ervaring van A geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Lieve Nima, bedankt weer voor de reading over mij en Terence , en ik blijf er in geloven dat alles goed komt, en dat hij terug komt.dikke kus en veel liefs Nathalie .




Ervaring van Nathalie met waarzegger Nima   Ervaring van Nathalie met waarzegger Nima   Ervaring van Nathalie geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Wouw wat een consult en healing. Ik voel mij een stuk rustiger en lichter. Ik ben benieuwd wat de uitwerking zal zijn op mijn maatje en geliefde. Ik houd je op de hoogte. Dank je wel..




Ervaring van Joke met waarzegger Antonia   Ervaring van Joke met waarzegger Antonia   Ervaring van Joke geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Wat een geweldige vrouw en fantastisch medium ben je.
Je vertelde me een aantal weken geleden dat er opties voor een andere woning zou komen. Gister heb ik hier inderdaad bericht van gekregen.
Bel je zodra ik kan verhuizen, zal het behang alvast gaan kopen.
Liefs.




Ervaring van M met waarzegger Isha   Ervaring van M met waarzegger Isha   Ervaring van M geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Morgane
  Ervaring met waarzegger Morgane
  lieve Morgane,

bedankt voor uw begrip en ons gesprek.
heel goede inzichten gekregen, heel veel dingen al uitgekomen je bent een toppertje op deze lijn je bent als een vriendin . dikke knuffel, x.




Ervaring van paulien met waarzegger Morgane   Ervaring van paulien met waarzegger Morgane   Ervaring van paulien geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Remon
  Ervaring met waarzegger Remon
  Hoi Remon, wat ben ik onder de indruk van ons telefoon gesprek. Je voelt het zoo goed aan. Beschrijving van personen ben je ook zoo goed in. Je voelt zuiver, empathisch aan. Fijne stem heb je. Ik bel je weer. Nogmaals bedankt.




Ervaring van Assie met waarzegger Remon   Ervaring van Assie met waarzegger Remon   Ervaring van Assie geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Nog steeds zit ik na te genieten van mijn gesprek met deze SUPER dame. Ik ben gewoonweg sprakeloos wat zij mij allemaal had te vertellen. Zij geeft mij terug de moed en de kracht om een nieuw leven te beginnen en hoe. En ik ben er zeker van dat Isha mij stap voor stap wil begeleiden hierin. Isha, you rule.




Ervaring van Sandra met waarzegger Isha   Ervaring van Sandra met waarzegger Isha   Ervaring van Sandra geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marja
  Ervaring met waarzegger Marja
  Lieve Marja, heel bijzonder om te ervaren hoe je alles tekent en communiceert. En je hebt zo n lieve stem was ik nog vergeten te zeggen. Liefs van die van de sigarenbandjes oma xxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Marja   Ervaring van Anoniem met waarzegger Marja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sim
  Ervaring met waarzegger Sim
  Sim is een power medium. Zij geeft je de instructies exact vanuit de overtuiging dat het zal werken. Niet opgeven zegt ze. En je voelt dat haar woorden je kracht geven. Een bijzonder coachend medium. Bless you Sim.




Ervaring van John met waarzegger Sim   Ervaring van John met waarzegger Sim   Ervaring van John geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sim  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marja
  Ervaring met waarzegger Marja
  Lieve Marja,

Je bent een topper. Je waarneming via jou mooie tekening kenmerkt jou kwaliteiten. Heel apart hoe jij je informatie doorgeeft. Het klopt allemaal en nog eens zuiver ook. Ik raad iedereen Marja aan. Ze is heel goed. Dankjewel Marja.




Ervaring van Aruna met waarzegger Marja   Ervaring van Aruna met waarzegger Marja   Ervaring van Aruna geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Dank je wel Olga voor jou helderheid. Dit geeft mij rust. Zodat ik weet wat ik moet beslissen.

LG Meola.




Ervaring van Meola met waarzegger Olga   Ervaring van Meola met waarzegger Olga   Ervaring van Meola geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Biba
  Ervaring met waarzegger Biba
  Lieve Biba dankjewel voor je Reading. Alles klopt wat je zegt tot op de detail. Is echt ongelofelijk. Ben verbluft. Wauw wauw. Tot gauw.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Biba   Ervaring van Anoniem met waarzegger Biba   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Je had het goed gezien gelijk in het begin en ik realiseer me dat nu. Dus dat moet dan ook gewoon gezegd worden. Je zei je gaat veranderen van baan en dat terwijl ik net was begonnen bij mijn huidige baan. Je hebt gelijk gekregen. Chapeau lieve Nelleke. Heel goed gezien van jou.




Ervaring van V met waarzegger Nellekke   Ervaring van V met waarzegger Nellekke   Ervaring van V geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Goedemorgen, je bent zeer goed Arend, soms moet ik nadenken maar dan zie ik het licht. Bedankt grt Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Arend   Ervaring van Rita met waarzegger Arend   Ervaring van Rita geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bertt
  Ervaring met waarzegger Bertt
  Goedemorgen bertt,

Weer zeer accuraat. Inderdaad zou me goed doen wat betreft mijn man en ik hoop dat je gelijk krijgt. Je bent meer sterren waard. Grt Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Bertt   Ervaring van Rita met waarzegger Bertt   Ervaring van Rita geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Beste Adora,

Ik sprak met jou zonder iets te zeggen begon je over mijn dochter te praten dat haar relatie niet ging blijven duren, dat ze een andere jongen in de toekomst gaat leren kennen, wel de relatie is afgebroken. Daar zat je zeker al juist, ik bel je nog wel eens hoor, grs Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Adora   Ervaring van Inge met waarzegger Adora   Ervaring van Inge geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Lieve Marya, na jaren naar jouw gezocht te hebben ben ik heel blij jouw eindelijk weer te horen. Dank voor de fijne gesprek. Tot gauw.




Ervaring van Anita met waarzegger Marya   Ervaring van Anita met waarzegger Marya   Ervaring van Anita geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Nona Yo, nogmaals bedankt voor de reading. Je bent een lieve vrouw en je had het echt raak met alles wat je vertelde. Je bent 5 sterren waard.

Je bent een aanwinst op deze lijn.

Dank.




Ervaring van Nel met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Nel met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Nel geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-rotterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden