Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-rotterdam.nl


  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Rotterdam. Spiritueel advies, direct online antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Rotterdam. Spiritueel advies, direct online antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over Online online waarzeggers uit Rotterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Lieve Karine, je voorspellingen zijn uitgekomen.
Mensen moeten eens weten hoe goed jij bent in je voorspellingen.
5 sterren zijn nog te weinig voor jou.
Ik de ongelovige Thomas. T.T.M.




Ervaring van T.T.M. met waarzegger Karine   Ervaring van T.T.M. met waarzegger Karine   Ervaring van T.T.M. geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Ik belde eigenlijk met geen specifieke vraag en toch kwam u met dingen waar ik nooit over heb gehad. Zoals een vriendin die in de scheiding ligt wow. Zoals altijd eerlijk en goed. Blijf zo doorgaan beste Cassandra x.




Ervaring van Voetbal met waarzegger Cassandra   Ervaring van Voetbal met waarzegger Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Danie
  Ervaring met waarzegger Danie
  Lieve Danie, wij spreken elkaar zeker nog. Er zijn geen aardse woorden voor wat jij voor mij/ons hebt gedaan. I will never give it up. Dank je wel voor jou. Sophie.




Ervaring van Sophie met waarzegger Danie   Ervaring van Sophie met waarzegger Danie   Ervaring van Sophie geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Sanne.

Toppertje vooral het aantrekgedeelte, haha

A naughty boy, you know who,

Laat je volg week effe weten of je gebeden zijn gehoord ivm extra weekje vrij

A naughty girl who makes you laugh and who appreciate ur reading,and talking to you
Thank you xxx

R.




Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yoshua
  Ervaring met waarzegger Yoshua
  Wauw de moeite waard zeker een aanrader.
Ben al een heel stuk wijzer volgende x een langer gesprek.

Wil u bedanken voor al is adviezen en inzichten kan ik echt wat mee tot gauw.

De hartelijke groeten,
S.




Ervaring van S met waarzegger Yoshua   Ervaring van S met waarzegger Yoshua   Ervaring van S geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Dankjewel Donna,
Mijn woorden komen te kort.
U heeft mij net een wonder geschonken
Zo oprecht het goed voor hebben met uw medemens. Ontroerend
.




Ervaring van Marijke met waarzegger Donna   Ervaring van Marijke met waarzegger Donna   Ervaring van Marijke geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johan
  Ervaring met waarzegger Johan
  Topman.




Ervaring van V met waarzegger Johan   Ervaring van V met waarzegger Johan   Ervaring van V geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dunia
  Ervaring met waarzegger Dunia
  Lieve Dunja, heb je gesproken over mijn wens, werk/opleiding en mijn HSP zoon. Je hebt mij bijzonder gerust gesteld en wat je zei was echt treffend. Dank daarvoor.




Ervaring van Adrienne met waarzegger Dunia   Ervaring van Adrienne met waarzegger Dunia   Ervaring van Adrienne geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dunia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Hi Monique ons gesprek van gisteren. Ik vond het zeer verhelderend en zo treffend. Je bent een heel goed Medium, ik bel je snel terug. Groetjes Mira xx.




Ervaring van Mira met waarzegger Monique   Ervaring van Mira met waarzegger Monique   Ervaring van Mira geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Nooit eerder gesproken maar zeker de moeite waard en meer zelfs. Ze kon heel goed invoelen. Top medium.




Ervaring van S met waarzegger Coby   Ervaring van S met waarzegger Coby   Ervaring van S geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Heel oprechte en echt goede gedetailleerde uitleg. Ook je humor is heel leuk en spontaan, je stelt mensen gerust. Met een echt heel gedetailleerde uitleg die tot in de puntjes klopt. Super en hartelijk dank.




Ervaring van muzikatje met waarzegger Richard   Ervaring van muzikatje met waarzegger Richard   Ervaring van muzikatje geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Lieve Christelle ik bel jen al geruime tijd en er is al veel uitgekomen van je voorspellingen, je bent een kanjer, er zijn al zoveel dingen uitgekomen je spreekt altijd de waarheid ook als het negatief is en die eerlijkheid vind ik geweldig dank je wel voor al je steun al in die hele tijd een toppertje van tien sterren Sabine.




Ervaring van Sabine met waarzegger Christelle   Ervaring van Sabine met waarzegger Christelle   Ervaring van Sabine geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Morgane
  Ervaring met waarzegger Morgane
  Super lief altijd oprecht veel begrijp en geduld en echt een engel. Liefs R.




Ervaring van R met waarzegger Morgane   Ervaring van R met waarzegger Morgane   Ervaring van R geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Ik vergeet elke keer iets te schrijven voor jou lieve Anne. jouw rust en helderwetendheid doen me super goed. Elke keer weer. Je bent een fijn mens om zo vertrouwd mee te praten .




Ervaring van S met waarzegger Anne   Ervaring van S met waarzegger Anne   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petra
  Ervaring met waarzegger Petra
  Super bedankt, geweldige consulent, lief en super geduldig en kan heel goed invoelen.




Ervaring van S met waarzegger Petra   Ervaring van S met waarzegger Petra   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mathilda
  Ervaring met waarzegger Mathilda
  Mathilde, je hebt mij weer gerustgesteld zoals altijd.
Je zei dat het meisje goede bedoelingen heeft met mijn zoon. Mijn twijfel heb je weg genomen. Jouw voorspellingen komen altijd uit. Dank je weer.




Ervaring van Hakima met waarzegger Mathilda   Ervaring van Hakima met waarzegger Mathilda   Ervaring van Hakima geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  alles klopt wat ze zegt. geen flauwe kul.




Ervaring van V met waarzegger MB Rhais   Ervaring van V met waarzegger MB Rhais   Ervaring van V geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mina
  Ervaring met waarzegger Mina
  Fantastisch gesprek gehad met u. Nu hopen dat alles uitkomt. je hebt me zoveel hoop gegeven, dank u wel Mina.




Ervaring van S met waarzegger Mina   Ervaring van S met waarzegger Mina   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arwen
  Ervaring met waarzegger Arwen
  Wil jou sterren geven maar kom niet toe met vijf sterren. Je bent nieuw op de lijn maar zeker een meerwaarde. Hoe duidelijk jij alles ziet, zelfs dat ik last heb van mijn schouder. wow. Een krak in je vak. Nu hopen dat alle voorspellingen mogen uitkomen. Dankjewel om alles zo te verduidelijken en je geduld en mij zo gerust te stellen. Je bent een zeer vriendelijk en lieve vrouw.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Arwen   Ervaring van Anoniem met waarzegger Arwen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Richard, Dankje van harte voor het Eerlijk, Oprecht en Duidelijk Begripvol Gesprek, U Ziet en Weet Echt Zoveel, het Klopt allemaal, Danku voor Alle Moeite Liefdevolle en Positieve Energie. Ik Hoop dat U nog Veel mensen mag Blijven Helpen, Wens U Alle Geluk, Alles Positief en alle Liefde toe en Nogmaals Dankjewel. Mvg C.




Ervaring van Carina met waarzegger Richard   Ervaring van Carina met waarzegger Richard   Ervaring van Carina geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Mooiste man van het hele wereld, ik viel weg. Wilde net gaan opladen.
Xx.




Ervaring van S met waarzegger Gunter   Ervaring van S met waarzegger Gunter   Ervaring van S geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Erika
  Ervaring met waarzegger Erika
  Heel snel een antwoord gekregen op mijn email er zijn al dingen uitgekomen en hopelijk komt deze maand de andere ook uit n zeer goed medium, een echte aanrader bedankt erika, je hoor nog van mij .




Ervaring van Sonia met waarzegger Erika   Ervaring van Sonia met waarzegger Erika   Ervaring van Sonia geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jarno
  Ervaring met waarzegger Jarno
  Dank je wel Jarno ,
het was een spiegel die ik nodig had en je geeft me erg veel positieve energie door de kracht bij me zelf te leggen.
Ik bel snel nog eens terug.




Ervaring van angelique met waarzegger Jarno   Ervaring van angelique met waarzegger Jarno   Ervaring van angelique geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Liefst Cassandra. Ongelooflijk hoe jij haarfijn voorspelt. Voor mij ben de beste van de lijn. Steeds een luisterend oor en altijd juist. Mensen bel haar en ondervind haar talent. Ik ben fan. Chris.




Ervaring van Chris met waarzegger Cassandra   Ervaring van Chris met waarzegger Cassandra   Ervaring van Chris geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petra
  Ervaring met waarzegger Petra
  Petra jij bent ongelofelijk goed.
Nog voor dat ik iets zij wist jij welke vraag ik jou ging stellen. Jij krijgt veel informatie door en geeft goede adviezen.
Nogmaals bedankt en tot bels.




Ervaring van Z V met waarzegger Petra   Ervaring van Z V met waarzegger Petra   Ervaring van Z V geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Net weer met Sissy gesproken, ze weet altijd nog over de vorige gesprekken, is heel snel met antwoorden. blijft bij wat ze ziet, tijd is lastig,we wachten het af, komt goed zei ze. bedankt Sissy.




Ervaring van Y. met waarzegger Sissy   Ervaring van Y. met waarzegger Sissy   Ervaring van Y. geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Qikyra
  Ervaring met waarzegger Qikyra
  Qikyra is de enige medium die mij alles heeft verteld. Ze heeft alles gedetailleerd verteld over mijn situatie en de hoe de personen er uitzien. Ze is tien sterren waard.




Ervaring van R met waarzegger Qikyra   Ervaring van R met waarzegger Qikyra   Ervaring van R geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esterella
  Ervaring met waarzegger Esterella
  Een hele fijne warme vrouw die alles goed beschreef. Nu kijken en hopen dat alles op zijn plek gaat vallen.




Ervaring van a met waarzegger Esterella   Ervaring van a met waarzegger Esterella   Ervaring van a geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Lieve en eerlijke vrouw, een echte aanrader.




Ervaring van B met waarzegger Karlien   Ervaring van B met waarzegger Karlien   Ervaring van B geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Dankjewel lieverd, voelde me na ons gesprek zo opgelucht, en heb heerlijk rustig geslapen, je lieve stem en duidelijke antwoorden, gaven me zoveel inzichten in deze fase van mijn leven, wauw heb dit nog nooit meegemaakt. Als je het even niet meer weet Sanne is klasse xxxx

Namaste Ayse.




Ervaring van Aysa met waarzegger Sanne   Ervaring van Aysa met waarzegger Sanne   Ervaring van Aysa geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Britta
  Ervaring met waarzegger Britta
  In 1 woord geweldig. Snel eerlijke voorspellingen al vaker gehoord maar van verschillende mediums maar nooit eerder van 1 medium

Nu wel wow petje af.




Ervaring van S met waarzegger Britta   Ervaring van S met waarzegger Britta   Ervaring van S geplaatst op 10 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Britta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mathilda
  Ervaring met waarzegger Mathilda
  Beste Mathilda

Ik heb je vanavond weer gesproken en telkens blaas je me omver. Je wijze raad en inzichten zijn gewoon subliem. Je zit er altijd pal op. Dank u wel.
Dikke merci.




Ervaring van Nina met waarzegger Mathilda   Ervaring van Nina met waarzegger Mathilda   Ervaring van Nina geplaatst op 10 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Petrus, ik bel u al geruime tijd. in het begin voor advies en toekomstvoorspellingen en de laatste tijd puur vanwege de vreugde die het geeft om te merken dat de gave die u bezit waar is en altijd juist. Dat sterkt mijn geloof in mijn eigen intuitie. Want alles, maar dan ook alles, wat u in de kaarten zag klopte en klopt. De manier waarop u werkt is puur, zonder het verhaal eerst te horen, blind, zodat de mind er niet tussenkomt. En u werkt ook nog eens snel. Dank dank dank. Een fan.




Ervaring van Nora met waarzegger Petrus   Ervaring van Nora met waarzegger Petrus   Ervaring van Nora geplaatst op 10 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Leuke, lieve vlotte dame die ook nog eens snel is in haar antwoorden. En ook nog eens met humor.

Dankjewel,
Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Shar   Ervaring van Karin met waarzegger Shar   Ervaring van Karin geplaatst op 9 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Annick
  Ervaring met waarzegger Annick
  Dag Annick, Hartelijk dank vr het fijn gesprek van daarnet. We zaten meteen op dezelfde golflengte,mijn wanhoop werd minder. Warme groet.




Ervaring van Myriam met waarzegger Annick   Ervaring van Myriam met waarzegger Annick   Ervaring van Myriam geplaatst op 9 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-rotterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden