Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-rotterdam.nl


  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Rotterdam. Spiritueel advies, direct online antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Rotterdam. Spiritueel advies, direct online antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over Online online waarzeggers uit Rotterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Bedankt lieve Marya, je bent een lieve vrouw en was ook super snel aan de telefoon. Je houd iemand onnodig aan de lijn, Liefs A.Xxx




Ervaring van Anoniem met waarzegger Marya   Ervaring van Anoniem met waarzegger Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Dank u wel voor de mooie Reading!!!! Alles klopte, maar u nam ook de tijd om naar me te luisteren. Heel erg bedankt




Ervaring van S met waarzegger Marya   Ervaring van S met waarzegger Marya   Ervaring van S geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tineke
  Ervaring met waarzegger Tineke
  Tineke bedankt voor gisterenavond voor het fijne en oprechte gesprek je zegt het zelfde als voorheen en er zijn aantal dingen uitgekomen! Wil jou bedanken, ik match goed met jou als medium en je ziet dingen die je NIET kan weten! Je luistert ook gewoon wat er gevraagd word. Je vraagt niets je zegt gewoon wat er ligt. Heel zuiver! Dikke kus A.xxxx




Ervaring van Anoniem met waarzegger Tineke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Tineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Wat een geweldige vrouw! Super helder in haar waarnemingen en heel eerlijk! Dankjewel Marya




Ervaring van Es met waarzegger Marya   Ervaring van Es met waarzegger Marya   Ervaring van Es geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olivia
  Ervaring met waarzegger Olivia
  Olivia is een vriendelijke en heldere consulent die duidelijke aanwijzingen geeft met minimale informatie vooraf. De herkenning van haar aanwijzingen bevestigen al meteen een zekere betrouwbaarheid.
Een zeer goed medium om ook op zakelijk gebied de nodige inzichten te verkrijgen. Dank u wel.
Liefs, Mar.




Ervaring van Mar met waarzegger Olivia   Ervaring van Mar met waarzegger Olivia   Ervaring van Mar geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Valentine
  Ervaring met waarzegger Valentine
  Dag Valentine. Jij steunde mij en gaf mij het vertrouwen dat mijn leven in de toekomst positief gaat veranderen. 's Avonds heb ik zingend in mijn auto gezeten. Heerlijk om weer even zo onbezwaard te zijn. Gisteren en vandaag waren moeilijk. Ik hoop zo dat jij het bij het rechte eind hebt. Hartelijk dank en een dikke knuffel, L.




Ervaring van L met waarzegger Valentine   Ervaring van L met waarzegger Valentine   Ervaring van L geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Evs
  Ervaring met waarzegger Evs
  Lieve EVs

Je bent een lieve warme, hartelijke vrouw Evs. En heb heel veel aan ons gesprek gehad, alle tips ga ik meenemen op m,n pad, en je gaat me snel weer horen. Nogmaals bedankt Martijn.




Ervaring van Martijn met waarzegger Evs   Ervaring van Martijn met waarzegger Evs   Ervaring van Martijn geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegger Andwello Dennis
  Jeetje Andwello,
u heeft mij zo uit de put geholpen en tot rust gesteld.
Ik wil u bedanken voor uw geduld en behulpzaamheid, u bent een aanrader en dat mag gezegd worden. 1000 sterren van mij.
Bea.




Ervaring van Bea met waarzegger Andwello Dennis   Ervaring van Bea met waarzegger Andwello Dennis   Ervaring van Bea geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Lieve Sid, dank je wel voor je hulp. Ik ben rustiger geworden. En nog bedankt voor je voorspelling, die is heel snel uitgekomen, wat mij voor alles ook weer vertrouwen geeft.
Dankjewel Ameli.




Ervaring van Ameli met waarzegger Sid   Ervaring van Ameli met waarzegger Sid   Ervaring van Ameli geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Negilia
  Ervaring met waarzegger Negilia
  Paar dagen geleden met haar gesproken. Ze voelde precies aan wat er met mijn ex aan de hand was. En gelukkig ziet hij dit nu zelf ook in en gaat hulp zoeken. Bedankt Negillia voor dit duidelijke consult.
Liefs Natas.




Ervaring van Natas met waarzegger Negilia   Ervaring van Natas met waarzegger Negilia   Ervaring van Natas geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tineke
  Ervaring met waarzegger Tineke
  Tineke voor de eerste keer gesproken. Het was fijn dat ik snel antwoord kreeg op mijn vragen en dat er niet onnodig gerekt werd. Nu is het afwachten of de voorspelling uit gaat komen.




Ervaring van Marijke met waarzegger Tineke   Ervaring van Marijke met waarzegger Tineke   Ervaring van Marijke geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Hoi Gunter.
Jou voorspellingen komen uit je bent echt ongelofelijk goed. Als ook heel lief en begripvol, ECHT TOP.
Mensen twijfel niet, echt een super medium. Dank u voor alles Anny x.




Ervaring van Anny met waarzegger Gunter   Ervaring van Anny met waarzegger Gunter   Ervaring van Anny geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cher
  Ervaring met waarzegger Cher
  Hallo lieve Cher.
Ik wil je even bedanken voor het gesprek van enkele dagen geleden. Ik heb alleen aangegeven hoe ik heet en je kon alles zo verfijnt uitpluizen pffff ik sta er nog versteld van en het gesprek heeft mij echt goed gedaan.

Groetjes van Brenda.




Ervaring van Brenda met waarzegger Cher   Ervaring van Brenda met waarzegger Cher   Ervaring van Brenda geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cher  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anouk, gaf me de bevestiging die ik nodig had. Bedankt voor je raad en advies.
Bedankt voor je geduld met mij.

Namaste Roos.




Ervaring van Roos met waarzegger Anouk   Ervaring van Roos met waarzegger Anouk   Ervaring van Roos geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga
Zo leuk om jou aan de lijn te hebben.
Zo positief, lief, vriendelijk en vrolijk, je Kan met jou heel goed praten.
Als de voorspelling uit komt laat ik het zeker weten.
Veel liefs Marianne.




Ervaring van Marianne  met waarzegger Olga   Ervaring van Marianne  met waarzegger Olga   Ervaring van Marianne geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vera Ann
  Ervaring met waarzegger Vera Ann
  Super goed! Heel scherp en snel met invoelen. Ik zal je zeker vaker bellen.




Ervaring van Mora met waarzegger Vera Ann   Ervaring van Mora met waarzegger Vera Ann   Ervaring van Mora geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuki
  Ervaring met waarzegger Yuki
  Je bent echt heel bijzonder in wat je doorkeeg. Ik probeerde je net terug te bellen alleen kreeg ik je niet te pakken. Hopelijk kom je zo nog online xxx




Ervaring van Gouden Wit licht met waarzegger Yuki   Ervaring van Gouden Wit licht met waarzegger Yuki   Ervaring van Gouden Wit licht geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Lieverd, ik heb je in korte tijd vaker gesproken en alles is tot nu toe uitgekomen tot in detail. Ik spreek je graag als je er weer bent. Heel veel liefs




Ervaring van Anoniem met waarzegger Cassandra   Ervaring van Anoniem met waarzegger Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  MB Rhais. Heel erg bedankt voor jouw woorden, je goede raad gaat mij zeker helpen. Tot wederhoren




Ervaring van Marja met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Marja met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Marja geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Egon
  Ervaring met waarzegger Egon
  Je bent echt een kei en je hebt me super geholpen want alles wat je me vertelde klopte tot in detail. Echt een topper ben je Egon.




Ervaring van Rosalie met waarzegger Egon   Ervaring van Rosalie met waarzegger Egon   Ervaring van Rosalie geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Via deze weg wil ik je even laten weten dat ik zeer verrast en dankbaar ben. Bel je binnenkort weer op




Ervaring van Kaatje met waarzegger Carola   Ervaring van Kaatje met waarzegger Carola   Ervaring van Kaatje geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Yuorah, Ge zijt echt straf, Ge hebt mij een bult inzicht en vertrouwen gegeven. Bedankt voor ons gesprek




Ervaring van Lotte met waarzegger Yuorah   Ervaring van Lotte met waarzegger Yuorah   Ervaring van Lotte geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Lineke, een zuiver en eerlijk helderziende ben je. Verteld veel dingen die ze niet kan weten, sta er werkelijk versteld van.




Ervaring van Julia met waarzegger Lineke   Ervaring van Julia met waarzegger Lineke   Ervaring van Julia geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegger Andwello Dennis
  Dank voor je inzichten, ik vind je geweldig. Je bent duidelijk en zegt precies hoe de vork in zijn steel steekt.




Ervaring van Jopie met waarzegger Andwello Dennis   Ervaring van Jopie met waarzegger Andwello Dennis   Ervaring van Jopie geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Erkan
  Ervaring met waarzegger Erkan
  Lieve Erkan,

Je bent echt gemaakt voor dit werk, je bent keigoed in het aanvoelen en voorspellen. Ben zo blij dat ik je heb leren kennen op deze lijn.




Ervaring van Helen met waarzegger Erkan   Ervaring van Helen met waarzegger Erkan   Ervaring van Helen geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esmeralda
  Ervaring met waarzegger Esmeralda
  Esmeralde, ik ben onder de indruk. Zoveel informatie. Echt geweldig hoe jij de situatie aanvoelde zonder vragen te stellen. Je weet me te inspireren en motiveren en je hebt mijn volledige vertrouwen. Je bent een mooi bijzonder mens en een geweldig paragnost. Dank je wel




Ervaring van Amanda met waarzegger Esmeralda   Ervaring van Amanda met waarzegger Esmeralda   Ervaring van Amanda geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmeralda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aloysia
  Ervaring met waarzegger Aloysia
  Eindelijk vertelt me iemand hoe het in mijn situatie precies in elkaar zit, ik begrijp het nu. Nu weet ik waar ik aandacht aan moet besteden en kan ik beginnen oplossen. Dank je wel Aloysia! Groetjes uit BelgiŽ




Ervaring van Hilde met waarzegger Aloysia   Ervaring van Hilde met waarzegger Aloysia   Ervaring van Hilde geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aloysia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sophia
  Ervaring met waarzegger Sophia
  Beste Sophia, ik wilde even doorgeven dat het is gelukt!
Het is altijd super fijn om met je te spreken, alles komt altijd uit! Tot snel weer!




Ervaring van Arman met waarzegger Sophia   Ervaring van Arman met waarzegger Sophia   Ervaring van Arman geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vera Ann
  Ervaring met waarzegger Vera Ann
  Super goed! Heel scherp en snel met invoelen. Ik zal je zeker vaker bellen.




Ervaring van Mora met waarzegger Vera Ann   Ervaring van Mora met waarzegger Vera Ann   Ervaring van Mora geplaatst op 31 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Wat een lieve vrouw! Alles wat ze zei klopte 100%procent Dit was de eerste keer dat ik met haar sprak en ze wist dingen te benoemen in detail.
Bedankt voor uw tijd en geduld. Knuffel terug xx




Ervaring van SSI met waarzegger Caroline   Ervaring van SSI met waarzegger Caroline   Ervaring van SSI geplaatst op 31 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aloysia
  Ervaring met waarzegger Aloysia
  Ik heb medium Aloysia een paar keer mogen spreken en ik ben erg onder de indruk! Zij krijgt hele duidelijk boodschappen door en ziet gelijk de details van een situatie (zonder dat ik iets hoef te zeggen). Tevens geeft ze ook duidelijk advies hoe to handelen in een situatie en wat de uitkomst zal zijn.

Nu al een van mijn favoriete mediums!




Ervaring van F met waarzegger Aloysia   Ervaring van F met waarzegger Aloysia   Ervaring van F geplaatst op 31 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aloysia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Lieve Lola,

Vandaag met je gesproken. Je gaf aan de handdoek nog niet in de ring ge gooien, omdat hij vroeg of laat voor mij zal gaan kiezen. Als het zover is, plaats ik voor jou opnieuw een recentie.

Dank je voor je geduld en consult.

Liefs, je Amsterdammer.




Ervaring van Carmen  met waarzegger Lola   Ervaring van Carmen  met waarzegger Lola   Ervaring van Carmen geplaatst op 31 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Minoe Astrid
  Ervaring met waarzegger Minoe Astrid
  Een gedegen astroloog die je werkelijk kan geruststellen. Hartelijk dank




Ervaring van Naomi met waarzegger Minoe Astrid   Ervaring van Naomi met waarzegger Minoe Astrid   Ervaring van Naomi geplaatst op 31 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anitta
  Ervaring met waarzegger Anitta
  Anitta is een heel lieve mevrouw, ze stelde me gerust en gaf goede raad. Als het werkelijkheid wordt wat je gezegd hebt, dan laat ik het je zeker weten. Groetjes, H




Ervaring van H met waarzegger Anitta   Ervaring van H met waarzegger Anitta   Ervaring van H geplaatst op 31 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa is de allerbeste! Mijn studie uurtje met klasgenoten is gister precies verlopen zoals Louisa zei dat het zou lopen. Vanochtend belde ik Louisa met een vraag en terwijl wij spraken, kwamen er 2 voorspellingen uit (echt na 5 min).




Ervaring van J met waarzegger Louisa   Ervaring van J met waarzegger Louisa   Ervaring van J geplaatst op 31 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-rotterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden