Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-rotterdam.nl


  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Rotterdam. Spiritueel advies, direct online antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Rotterdam. Spiritueel advies, direct online antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Shar
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Lieve shar..

Zo een Lieve vrouw.....het is echt een topper....geeft eerlijk en oprecht haar mening
Dankjewel en houd je op de hoogte
Liefs Marianne




Ervaring van Marianne  met waarzegger Shar   Ervaring van Marianne  met waarzegger Shar   Ervaring van Marianne geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Ik heb diverse keren aan Shar over een bepaalde persoon en situatie advies gevraagd en ze weet heel gedetailleerd en liefdevol te antwoorden en elke keer kwam haar voorspelling uit! Wat een lieve top paragnoste.




Ervaring van Nathalie met waarzegger Shar   Ervaring van Nathalie met waarzegger Shar   Ervaring van Nathalie geplaatst op 26 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Shar ongelofelijk goed ik bel haar vaker super lieve vrouw shar dankjewel voor alles




Ervaring van M met waarzegger Shar   Ervaring van M met waarzegger Shar   Ervaring van M geplaatst op 23 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Hoi Shar wat ben jij super goed. Ben van plan je vaker te bellen. Jij kan heel goed inzien wat de situatie is en je denkt met mij mee super lief van je. xx J





Ervaring van Jeanette met waarzegger Shar   Ervaring van Jeanette met waarzegger Shar   Ervaring van Jeanette geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Mooie reading Shar, dank je wel. Ik kon me in alles vinden.
Ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen, ik heb een goed gevoel bij. Liefs Cecile




Ervaring van Cecile met waarzegger Shar   Ervaring van Cecile met waarzegger Shar   Ervaring van Cecile geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Lieve Shar, nou, ik heb contact gehad met de tante van Patrick, wat denk je hij heeft sinds vorig jaar een ander.
Ben lam geslagen.
Dankje wel, voor al je tijd, energie, geduld.


Heel veel liefs Daphne xxx.




Ervaring van Daphne met waarzegger Shar   Ervaring van Daphne met waarzegger Shar   Ervaring van Daphne geplaatst op 4 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Dank je wel voor het fijne gesprek. Het klopt wat je zegt en het is een mooie bevestiging. Ik zal goed voor mezelf zorgen. Liefs.




Ervaring van G met waarzegger Shar   Ervaring van G met waarzegger Shar   Ervaring van G geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  lieverd, tijd gaat zooo snel om.
Fijn je weer ff gesproken te hebben.
Je probeert het allemaal zo snel en goed te doen ivm tijd.
Ben benieuwd naar de man die ik tegen ga komen hahaha.
Het zal mij niks verbazen, als je nog goed hebt ook.
Nou, mocht er iets gebeuren.
I let you know.
Dankje wel lieverd.

Dikke knuffel xxxx.




Ervaring van Daphne met waarzegger Shar   Ervaring van Daphne met waarzegger Shar   Ervaring van Daphne geplaatst op 6 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Jezus hahahaha, nou Shar je hebt gelijk over de persoon die aandacht wilt.
Vandaag :15 februari vanmorgen vroeg apt hij.
Jij bent echt de eerste waarbij iets uit is gekomen ONGELOOFLIJK.
Dan moet de rest ook kloppen, kan niet anders.

liefs Daphne xx
.




Ervaring van Daphne met waarzegger Shar   Ervaring van Daphne met waarzegger Shar   Ervaring van Daphne geplaatst op 14 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Lieve Shar,
Kan alles zo goed plaatsen wat je zegt. Nu er te geloven.
En denk idd dat t allemaal klopt wat je zegt .
Mja, tijd is moeilijk. Ik zal nog engelen geduld moeten hebben.
Zoals je vertelde: ja ik ben boos, heel teleurgesteld, maar ook weer begrip.
Echt zo een dillema dingetje.
Ik houd je op de hoogte lieverd.
Je bent een topper.

liefs Daphne xx .




Ervaring van Daphne met waarzegger Shar   Ervaring van Daphne met waarzegger Shar   Ervaring van Daphne geplaatst op 13 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Weinig referenties zegt eigenlijk niks bij deze lichtwerker.
Bellen is zeker de moeite waard. DIKKE KNUFFEL en bedankt. Liefs, Brenda.




Ervaring van Brenda met waarzegger Shar   Ervaring van Brenda met waarzegger Shar   Ervaring van Brenda geplaatst op 31 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Thnx again. Je bent verhelderend en bevestigt dat wat speelt. Heb even gecheckt en ja, mijn beeld klopt.




Ervaring van I met waarzegger Shar   Ervaring van I met waarzegger Shar   Ervaring van I geplaatst op 9 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  lieverd, super bedankt weer voor al je tijd.
tegoed weer op hahah
maar, ik houd je op de hoogte.

Dikke kus, Daphne.




Ervaring van Daphne met waarzegger Shar   Ervaring van Daphne met waarzegger Shar   Ervaring van Daphne geplaatst op 1 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Lieve Shar, in 1 woord wauw .
Ongelooflijk wat jij wist te vertellen.
Mensen, bel Shar.
Deze vrouw is Amazing.

Dankje wel lieverd xxx Daphne
.




Ervaring van Daphne met waarzegger Shar   Ervaring van Daphne met waarzegger Shar   Ervaring van Daphne geplaatst op 28 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Hele fijne reading gehad. Shar is eerlijk en heel zacht. Door deze reading heb gelijk meer rust van binnen. Ze wist alles zonder dat ik het vertelde. Ik hoop dat alle voorspellingen uitkomen. Ik hou je op de hoogte Shar. Bedankt.




Ervaring van Vanessa met waarzegger Shar   Ervaring van Vanessa met waarzegger Shar   Ervaring van Vanessa geplaatst op 4 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Voor mij is er maar 1 die het zo goed ziet als shar.wat je haar ook vraagt,niets is haar teveel.ze is een toppertje, en hopelijk blijf je nog lang op de site.




Ervaring van Ann met waarzegger Shar   Ervaring van Ann met waarzegger Shar   Ervaring van Ann geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Bedankt voor je mooie reading ik heb nog wel wat vragen over mijn email tot snel liefs sandy.




Ervaring van Sandy met waarzegger Shar   Ervaring van Sandy met waarzegger Shar   Ervaring van Sandy geplaatst op 28 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Shar is een toppertje, zelfs met jou stemgeluid kom ik al tot rust. Je verteld dingen voor ik ze vraag, deze X was het over werk en liefde, en je houdt niet langer aan de lijn dan nodig. Ik vertrouw nog steeds op jou en ga je blijven bellen.

Weeral een dikke dank u wel.
Annick.




Ervaring van Annick met waarzegger Shar   Ervaring van Annick met waarzegger Shar   Ervaring van Annick geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Shar wat een legging steeds gewoon mooi en met veel opbeurende woorden altijd een feest met je .




Ervaring van Stalker met waarzegger Shar   Ervaring van Stalker met waarzegger Shar   Ervaring van Stalker geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Lieve Shar, ik heb je al even niet gesproken, het gaat goed. Ik bel je zeker in het nieuwe jaar. Wat je eerder zei, wat ik kan, kun jij ook. De afgelopen maand heb ik daarin een enorme sprong mogen maken en ben ik overweldigd van wat er spritueel allemaal tot me komt en het nieuwe jaar ga ik aan mijn missie werken. Dank je wel voor je gave, je woorden en je humor. Ik wens je hele fijne dagen en tot bels in 2021 en we gaan nog steeds voor dat onbewoonde eiland hoor met die cocktails als t allemaal teveel wordt haha. Virtuele knuffel.




Ervaring van Diana met waarzegger Shar   Ervaring van Diana met waarzegger Shar   Ervaring van Diana geplaatst op 17 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Je slaat echt de spijker op z'n kop.
Je bent echt een topper. Bedankt.
Liefs, mevr. Intuitie.




Ervaring van Brenda met waarzegger Shar   Ervaring van Brenda met waarzegger Shar   Ervaring van Brenda geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Wat een prachtige reading Shar.
Bedank voor alles. Liefs, B.




Ervaring van Brenda met waarzegger Shar   Ervaring van Brenda met waarzegger Shar   Ervaring van Brenda geplaatst op 13 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  lieverd je had het goed gezien het is inderdaad over tussen hem en haar en zoals je zei ik ga er achter komen en dat is gebeurd, nu al het andere moois. je ben meer als de sterren in de hemel waard Loes.




Ervaring van loes met waarzegger Shar   Ervaring van loes met waarzegger Shar   Ervaring van loes geplaatst op 8 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Hoi Shar,
Wat was je weer zo lief en spontaan, je hebt mij opgewekt en dat had ik nodig.
Ik geloof in je voorspelling en ben benieuwd naar mijn spiritualiteit.
Een dikke knuffel als dank en tot weder horen.
Annick.




Ervaring van Annick met waarzegger Shar   Ervaring van Annick met waarzegger Shar   Ervaring van Annick geplaatst op 15 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Shar,

Bedankt. Zo snel en begripvol.
Dankjewel.




Ervaring van Marijke met waarzegger Shar   Ervaring van Marijke met waarzegger Shar   Ervaring van Marijke geplaatst op 29 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Super bedankt voor je e-mailconsult net en betreft de lastige situatie met die ene man. Ik heb een goed beeld gekregen door je advies en waarnemingen, daar ben ik je erg dankbaar voor. Ik ga vertrouwen op mezelf en zien hoe het allemaal gaat lopen. Liefs x.




Ervaring van anoniem met waarzegger Shar   Ervaring van anoniem met waarzegger Shar   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Lieve Shar je was weeral geweldig. Je geeft me telkens een goed gevoel en ik weet nu zeker dat ik nog steeds mag blijven hopen en je bevestigde ook dat hij nog steeds met mij bezig is.
Alweer bedankt, dikke knff en tot wederhoren
A&G.




Ervaring van Annick met waarzegger Shar   Ervaring van Annick met waarzegger Shar   Ervaring van Annick geplaatst op 12 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Ik moet even kwijt dat ik een top consult met je heb gehad.
Ik belde je over R. en je zei dingen alsof je hem gewoon al kent.
Je zag details die je niet kon weten.
Ook dat ik hard bezig ben met mn huisje en werk. Alsof je alles al wist. je bent op de goede weg zei je fijn om te horen. Eerst mezelf op de 1e plaats. Hij komt wel.
Super fijn gesprek.




Ervaring van R met waarzegger Shar   Ervaring van R met waarzegger Shar   Ervaring van R geplaatst op 11 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Shar, jij had voorspeld dat ik weer contact zou krijgen en dat is uitgekomen. Nu we weer contact hebben, kwam die vrouw ineens de boel verstoren. Zoals je gister zei, geniet van elkaar. Dat hebben we ook echt gedaan, na uiteraard eerst het gesprek met elkaar aan te gaan. Ondanks de rotweek toch een fijn weekend met elkaar gehad. Dank je wel dat je me gister nog even de oppepper gaf die ik nodig had.




Ervaring van E met waarzegger Shar   Ervaring van E met waarzegger Shar   Ervaring van E geplaatst op 8 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Heb Shar gister voor het eerst gesproken en wauw wat ben ik onder de indruk van haar. Enkel de naam hoefde ik te noemen en ze vertelde wat er aan de hand was. Ik mocht ook niet teveel vertellen. Ze had alles correct en toen sneed ze zelf een onderwerp aan waarvoor ik belde, dus dat zag ze goed.
Ik hoop dat je voorspellingen uit gaan komen en dat wij inderdaad weer contact krijgen en een mooie relatie tegemoet kunnen gaan. Ik ga je zeker vaker bellen. Liefs.




Ervaring van Em met waarzegger Shar   Ervaring van Em met waarzegger Shar   Ervaring van Em geplaatst op 10 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Shar, super lieve, grappige dame die weet van aanpakken.
Zeer invoelend, aan de hand van een foto wist ze meteen te vertellen wat er zich speelde. Zonder dat ik haar ook maar iets vertelde en ze zat er knal op.
Pure klasse en zeker zijn geld waard.




Ervaring van Xxx met waarzegger Shar   Ervaring van Xxx met waarzegger Shar   Ervaring van Xxx geplaatst op 7 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Shar dank voor al je gesprekken. Zo fijn om je te spreken. Je bent erg sociaal en een fijn persoon om mee te praten. Duidelijk en helder in alles wat je doorgeeft. Ik heb je een aantal keren gesproken en ben blij met je oprechtheid.

Liefs R (moeilijke naam je weet wel wie).




Ervaring van R met waarzegger Shar   Ervaring van R met waarzegger Shar   Ervaring van R geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Top medium, is al 2x juist geweest met voorspellingen. Nu nog de andere liefde die zou terug komen. Je hoort er zeker nog van.




Ervaring van Sonia met waarzegger Shar   Ervaring van Sonia met waarzegger Shar   Ervaring van Sonia geplaatst op 27 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Leuke, lieve vlotte dame die ook nog eens snel is in haar antwoorden. En ook nog eens met humor.

Dankjewel,
Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Shar   Ervaring van Karin met waarzegger Shar   Ervaring van Karin geplaatst op 9 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Dank je wel, je was duidelijk en je zag het zeer klaar en helder.




Ervaring van karo met waarzegger Shar   Ervaring van karo met waarzegger Shar   Ervaring van karo geplaatst op 3 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-rotterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden