Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-rotterdam.nl


  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Rotterdam. Spiritueel advies, direct online antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Rotterdam. Spiritueel advies, direct online antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger MathildaNili
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  5 STARS
Dear Mathila, what can I say? You are good ;). Kind, effective support through the difficult days and a lovely person to share hopeful moments with. Your predictions have been accurate and true. Thank you that you are there. Your good intentions shine through. xx.




Ervaring van Roberts Friend met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Roberts Friend met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Roberts Friend geplaatst op 17 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Dear Mathilda, what can I say. You are good . Kind, effective support through the difficult days and a lovely person to share hopeful moments with. Your predictions have been accurate and true. Thank you that you are there. Your good intentions shine through. xx.




Ervaring van Robert's Friend met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Robert's Friend met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Robert's Friend geplaatst op 17 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  MathildaNil, dank je wel voor het prettige gesprek.
Direct en krachtig in je antwoorden. Geen nonsens en lange verhalen, je geeft ook exacte en verassende duidelijke voorspellingen op de vragen. Daar kan ik wat mee. Nogmaals bedankt. Edith.




Ervaring van ES met waarzegger MathildaNili   Ervaring van ES met waarzegger MathildaNili   Ervaring van ES geplaatst op 4 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Bedank voor uw mooie consult heel duidelijk en correct zonder iets te vertellen beschreef jij mijn verhaal. wauw.voor mij een topper.
Ik ga meteen aan de slag met je advies.veel liefs,Ran.




Ervaring van Ran met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Ran met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Ran geplaatst op 4 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Heb je net gebeld, wat ben jij goed. Benieuwd of A, nog contact met mij opneemt. Je hebt onze relatie niet veroordeeld wat anderen wel kunnen doen. Ook heb je mij zoveel bevestigd in wat mijn gevoel ook is.
Dank je wel.
Xx.




Ervaring van Ingrid met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Ingrid met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Ingrid geplaatst op 1 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Had een zeer aangenaam gesprek. Ze wist exact over mijn kinderen hoe ze zijn als persoontje. Zeker een aanrader. Dank je wel.




Ervaring van Malika met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Malika met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Malika geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Lieve Mathilda, het is altijd zo gezellig om met je te kletsen. Alles wat je zegt klopt tot in de details, je voorspellingen komen ook altijd uit. Je geeft de beste adviezen en bent heel zuiver. 1 van de beste op de lijn en de leukste haha liefs, Ratna.




Ervaring van Ratna met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Ratna met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Ratna geplaatst op 20 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Sceptisch maar uit verdriet en wanhoop in rouw van mijn moeders overlijden contact opgenomen met veel vragen. Uit alleen een naam een foto tot op detail te kunnen vertellen en meer persoonlijke detail heeft mij verbaasd doen staan. Mathildanili je hoort me na vanavond zeker terug.




Ervaring van Steph33jr. met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Steph33jr. met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Steph33jr. geplaatst op 8 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Wauw. Die was raak, ik was enorm ontroerd, in positieve zin. Dit is de 1e vrouw die exact benoemde waar ik al jaren mee loop. Je zag wat er is en wat ik ermee mag gaan doen. Het raakte me echt enorm. Je zat er geheel op. Ook wat betreft wat mij te wachten staat en waar ik doorheen mag gaan.en dat het mij zal lukken ook.ik ben benieuwd.ik vind je een bijzondere vrouw en je bent echt heel zuiver. Bedankt lieve schat .je hebt me nu al meer gegeven dan ik gehoopt had, en dat is hoop en kracht. Liefs Mariska.




Ervaring van Mariska met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Mariska met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Mariska geplaatst op 8 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Fijn gesprek met Mathilda gehad. Kan zeer goed invoelen op personen. Voorspellingen komen steeds uit en zegt dingen die ze echt niet kan weten. Dit maakt haar 1 van de betere mediums op de lijn. Lfs S uit Groningen.




Ervaring van S. met waarzegger MathildaNili   Ervaring van S. met waarzegger MathildaNili   Ervaring van S. geplaatst op 27 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Wauw Mathilda jij kan zo goed invoelen. Bovendien ben je heerlijk oprecht en een dame met een gouden hart. Bedankt voor je adviezen.




Ervaring van B met waarzegger MathildaNili   Ervaring van B met waarzegger MathildaNili   Ervaring van B geplaatst op 25 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Lieve MathildaNili, bedankt voor ons mooie gesprek.
Je ben een aanrader op deze lijn.
Je ben eerlijk en draaide niet om de waarheid te zeggen.
Je voel alles heel goed aan en je voorspellingen zijn zuiver.
Ik wil je langs deze weg nogmaals bedanken en zal zonder meer jou weer spreken.
Groetjes Sahira.




Ervaring van Sahira met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Sahira met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Sahira geplaatst op 4 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Ik kon de voorspelling van Mathilda niet geloven. Het leek mij zo onwaarschijnlijk. Toch bleef zij bij ieder contact bij wat ze zag. En warempel. Het gebeurt ook zo. Top medium, rustig en kalm in haar waarnemingen maar scherp in waar ze van overtuigd is. En terecht.




Ervaring van John met waarzegger MathildaNili   Ervaring van John met waarzegger MathildaNili   Ervaring van John geplaatst op 27 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Zojuist MathildaNili gesproken. Een dame met een warme hartelijke lach. Ze vraagt niet veel informatie vooraf (behalve natuurlijk wat je vraag is). Ik kreeg het idee dat ze eerst haar kaarten consulteert (om globaal de voorspelling op tafel te leggen) en vervolgens met haar paranormale gave dit specificeert, onderbouwt en uitdiept.
Hele specifieke vragen beantwoordt ze. Ze is absoluut niet vaag of (te) algemeen.
Of haar voorspellingen uit gaan komen is nog afwachten maar ik heb hele goede hoop.
Ik kan haar aanbevelen.
Mvg Patrick.




Ervaring van Patrick met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Patrick met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Patrick geplaatst op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Wauw ongelofelijk ziet de dingen heel juist .




Ervaring van M met waarzegger MathildaNili   Ervaring van M met waarzegger MathildaNili   Ervaring van M geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Zo, zeg. Je had meteen mijn moeder te pakken. Haar uiterlijke kenmerken klopten. Hoe ze naar me keek ook. Ik was een echt moederskindje. Ik ga vandaag meteen doen wat je namens mijn moeder geadviseerd hebt. Het klinkt namelijk heel logisch. En achteraf, dat rode lint wat ze bij de bloemist gebruiken. Zij werkte vrijwillig bij een bloemist. Tadaaaaaaaa.




Ervaring van Ellen met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Ellen met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Ellen geplaatst op 17 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  MathildaNili is heel erg eerlijk en zal altijd de waarheid zeggen. Ook al is het niet wat je wil horen.
Ze zei me dat een werkaanbod niet goed voor me zou zijn.
Ik vond dat niet fijn en wilde dat niet, maar uiteindelijk waren ze zo onduidelijk en onzeker in hun aanbod dat ik het zelf afgewezen heb. Natuurlijk dreunde haar advies nog ver weg in mij?
Voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Anoniem met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Super medium. Heldere duidelijke antwoorden. Integer, respectvol en zuiver. Ze zet je ook met haar woorden in je kracht. Ze weet echt veel en doe een belleke naar haar. Ze verdient het en is een schat van een vrouw.




Ervaring van anoniem met waarzegger MathildaNili   Ervaring van anoniem met waarzegger MathildaNili   Ervaring van anoniem geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Lieve Mathilda,
Ik wil je zo erg danken voor steeds je bemoedigende woorden, je hulp en voor je gave waar mee je mij weet te helpen.
Kan het je niet vaak genoeg zeggen. Aanrader voor iedereen, enige die ik voor de volle 100 procent vertrouw en al een hele lange tijd bel. Altijd lief, zuiver en altijd bij t goede eind, en heel eerlijk ook als ze iets niet ziet.
Overtuigd dat je gestuurd bent van boven voor mij.

Dank Mathilda. Liefs Ar.




Ervaring van A met waarzegger MathildaNili   Ervaring van A met waarzegger MathildaNili   Ervaring van A geplaatst op 29 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Heel rake dingen gehoord vandaag. Dank je. Mathilda draait niet rond de pot en zegt waar het op staat. Dank je.




Ervaring van v met waarzegger MathildaNili   Ervaring van v met waarzegger MathildaNili   Ervaring van v geplaatst op 19 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Ik heb weer een gesprek gehad met Mathilda en kwam er weer achter dat zij altijd de waarheid spreekt ook als het niet zo prettig is. Verder zegt ze vrijwel nooit een exacte tijd maar als ze een datum geeft is het altijd bingo.




Ervaring van Cees met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Cees met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Cees geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Lieve Mathilda, ik heb u een aantal dagen geleden voor de tweede keer gesproken. De eerste keer was vorig jaar mei. U heeft toen een aantal dingen gezegd die helemaal klopten. U heeft ook dingen gezegd die nog stonden te gebeuren. Het is allemaal uitgekomen, zelfs de tijdsperiode had u helemaal goed. Het wachten is nu op 1 voorspelling. u had gezegd voor maart 2021, ben benieuwd. Ik laat u weten welke uitkomst het heeft gekregen.

Lieve groet, Monica.




Ervaring van Monica met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Monica met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Monica geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Ik vind Mathida heel erg goed, ze verteld geen mooie sprookjes. Maar de waarheid. Zo goed en oprecht. Bij mij is het elke keer kloppend. Dankje vriendelijk groet van Car.




Ervaring van Carolien met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Carolien met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Carolien geplaatst op 29 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Heb zojuist Mathilda aan de lijn gehad en ze heeft me ontzettend goed geholpen en goede adviezen meegegeven. Ik had dit echt even nodig om te horen. Dankjewel. Ik kan hier echt iets mee. Je hebt me in mijn kracht gezet. Liefs R.




Ervaring van R. met waarzegger MathildaNili   Ervaring van R. met waarzegger MathildaNili   Ervaring van R. geplaatst op 26 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Mathilda jij hebt me ontzettend geholpen alles wat je vertelde is uitgekomen. Jij hebt me heel gelukkig gemaakt.




Ervaring van Cees met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Cees met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Cees geplaatst op 7 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Mathilda is duidelijk, krachtig en to the point in haar reading. Je weet gelijk waar je aan toe bent. Het klopt allemaal wat ze voelt en ziet.
Ze draait er niet omheen maar vertelt jou waar het op slaat.
Ze heeft mij de bevestiging gegeven dat mijn onderbuikgevoel klopt waar anderen het mooier maken dan het is. Je hebt idd van die mensen die je geen reden, afsluiting of uitleg kunnen geven. Dat moet je ook nooit verwachten maar zoek die antwoorden bij jezelf en move on.
En daar heeft ze gelijk in.
Dankjewel Mathilda.




Ervaring van . met waarzegger MathildaNili   Ervaring van . met waarzegger MathildaNili   Ervaring van . geplaatst op 19 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Net gesproken met Mathilde het is een lieve vrouw en ziet duidelijk wat er speelt en wat je er aan kunt doen, ik ga aan de slag.




Ervaring van E met waarzegger MathildaNili   Ervaring van E met waarzegger MathildaNili   Ervaring van E geplaatst op 9 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Lieve Mathilda,
Bedankt voor uw consult reading. U bent eerlijk, direct en geeft de juiste adviezen. 1 van de weinige die mooie praatjes heeft,geef mij maar u. Eerlijk en duidelijk. Topper bent u. En u weet waarom ik de stoel noem, haha.

.




Ervaring van De stoel met waarzegger MathildaNili   Ervaring van De stoel met waarzegger MathildaNili   Ervaring van De stoel geplaatst op 4 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Zojuist mooie reading ontvangen van Mathilda voor het jaar 2021. Liefde en nieuw werk zullen mijn pad kruisen. Mijn paranormale gevoel zal nog sterker ontwikkeld worden door dicht bij mezelf te blijven. Thanks Mathilda.




Ervaring van Hannie met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Hannie met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Hannie geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Lieve Mathildanili, heb jou het gesproken tot mijn grote verbazing zat jij er pal op, no nonsens, to the point. Jij bent en voelt alles puur en zuiver aan, jij krijgt 5 sterren van mij in 1 woord top. Wens je het allerbeste toe heel veel succes en liefs.




Ervaring van jos met waarzegger MathildaNili   Ervaring van jos met waarzegger MathildaNili   Ervaring van jos geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Mathilda dank. Excuses dat ons gesprek verbrak. Je tips zijn helder en ik ga ermee aan de slag.




Ervaring van J. met waarzegger MathildaNili   Ervaring van J. met waarzegger MathildaNili   Ervaring van J. geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Mathilda kwam met zoveel informatie dit keer. Vorige keren was zo ook altijd concreet en is ook uitgekomen maar ditmaal zoveel details.
Dank je wel.




Ervaring van Ki met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Ki met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Ki geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Hele lieve vrouw die heel goed kan invoelen op personen. Ze is duidelijk en eerlijk. Voorspellingen komen ook uit. Veel liefs.




Ervaring van E. met waarzegger MathildaNili   Ervaring van E. met waarzegger MathildaNili   Ervaring van E. geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Hele lieve vrouw die heel goed kan invoelen op personen. Ze is duidelijk en eerlijk. Voorspellingen komen ook uit. Veel liefs.




Ervaring van E. met waarzegger MathildaNili   Ervaring van E. met waarzegger MathildaNili   Ervaring van E. geplaatst op 4 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Beste Mathilda Nili, dit was vanmorgen een eye opener. De goede raad die je gegeven hebt ga ik zeker doen. Mijn leven herpakken en aan mij denken. Bedankt voor deze reading R.




Ervaring van R met waarzegger MathildaNili   Ervaring van R met waarzegger MathildaNili   Ervaring van R geplaatst op 16 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-rotterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden