Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-rotterdam.nl


  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Rotterdam. Spiritueel advies, direct online antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Rotterdam. Spiritueel advies, direct online antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Christelle
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Lieve Cristelle ik wil je bedanken voor al je warme woorden en steun in al die tijd die ik je al spreek. door je wijze raad en je lieve stem hebben me al door zware periodes geholpen en ook je voorspellingen die uitkomen. je ziet het allemaal echt zuiver dank je Marie.




Ervaring van Marie met waarzegger Christelle   Ervaring van Marie met waarzegger Christelle   Ervaring van Marie geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Beste Christelle, van de week had ik je gebeld over een man.
Je vertelde man dit is niet de man waar je mee spreekt hier zit iemand anders achter. Je had gelijk er zat inderdaad iemand anders achter.
Top goed gezien.




Ervaring van anoniem met waarzegger Christelle   Ervaring van anoniem met waarzegger Christelle   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Beste Christelle,

Ik belde je een tijdje geleden, met de vraag of ik de woning zou krijgen. Je voorspelde dat het inderdaad zo zou zijn, ik wilde je hierbij laten weten dat ik inderdaad de woning gekregen heb, en ontvang binnenkort de sleutels. Heel erg bedankt .




Ervaring van anoniem met waarzegger Christelle   Ervaring van anoniem met waarzegger Christelle   Ervaring van anoniem geplaatst op 5 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Christelle,
Ik belde je vorige week over mijn relatie je was eerlijk en zei dat ze plots ging over zijn dat mijn partner ermee ging stoppen. het is gebeurd hij is vertrokken je hebt gelijk gekregen en ik stel je eerlijkheid wel op prijs, al doet het heel veel pijn .
Ann.




Ervaring van Ann met waarzegger Christelle   Ervaring van Ann met waarzegger Christelle   Ervaring van Ann geplaatst op 28 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Lieve Christelle,
we spreken elkaar regelmatig over mijn situatie. Je blijft mij de kracht en steun geven die ik nodig heb om vooruit te komen en vertrouwen te hebben in de toekomst. Je pept mij iedere keer weer op met je zachte stem en je directheid.
Lot of hugssssss.




Ervaring van l met waarzegger Christelle   Ervaring van l met waarzegger Christelle   Ervaring van l geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Je zat er pal op onmiddellijk zonder aarzelen en uitleg van mij, wauw wat ben jij goed .
Thanks .
Bel je zekers nog .




Ervaring van Patrick met waarzegger Christelle   Ervaring van Patrick met waarzegger Christelle   Ervaring van Patrick geplaatst op 6 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Je bleef volhouden dat er iemand anders in mijn leven zou komen, ondanks ik bleef hopen op een persoon uit mijn verleden,
t is gebeurd en ben echt verliefd en dolgelukkig wauw. Top,
Had beloofd iets te schrijven bij deze .
Gewoon Fantastisch had sneller naar je moeten luisteren . A.




Ervaring van A met waarzegger Christelle   Ervaring van A met waarzegger Christelle   Ervaring van A geplaatst op 6 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Christelle,
ik belde je om te vragen om het nog goed kwam tussen een persoon, je kon zo zien wat er allemaal afspeelde in zijn leven zonder enige uitleg, je zag ook dat er terug contact kwam en ook je bent eerlijk en vertelde dat er nog dingen zouden uitgesproken worden maar geen relatie, ik ging je iets laten weten, het is dus uitgekomen allemaal. je bent keigoed, geen zever, to the point, geen verhaaltjes, zuiver en oprecht .
Jij bent mijn favoriete persoon waar ik naar bel op deze lijn .
Dank je om me meermaals te helpen .
je verdiend tien sterren een toppertje
gr A.




Ervaring van Anja met waarzegger Christelle   Ervaring van Anja met waarzegger Christelle   Ervaring van Anja geplaatst op 6 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Christelle, ik had je beloofd iets laten te weten als het uitgekomen was. Wel je zat er toen al pal op en ja hoor hij is terug gekomen en het is gebeurd zoals je me vertelde. Je kon de situatie toen ook goed beschrijven zonder je iets te vertellen wauw Toppie. Dank je wel V.




Ervaring van Viviane met waarzegger Christelle   Ervaring van Viviane met waarzegger Christelle   Ervaring van Viviane geplaatst op 30 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Lieve Christelle ik bel je al geruime tijd en er is al veel uitgekomen van je voorspellingen. Je bent een kanjer, er zijn al zoveel dingen uitgekomen je spreekt altijd de waarheid ook als het negatief is en die eerlijkheid vind ik geweldig. Dank je wel voor al je steun al in die hele tijd een toppertje van tien sterren Sabine.




Ervaring van Sabine met waarzegger Christelle   Ervaring van Sabine met waarzegger Christelle   Ervaring van Sabine geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Kippenvel moment amai boenk erop top medium. X Anouck.




Ervaring van Anouck met waarzegger Christelle   Ervaring van Anouck met waarzegger Christelle   Ervaring van Anouck geplaatst op 9 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Beste Christelle, vorig jaar vertelde je mij dat dat iemand terug zou komen maar dat dat voor mij te laat zou zijn. En inderdaad hij kwam terug een jaar later en ook inderdaad voor mij te laat. Dat zag je goed. Xx.




Ervaring van J met waarzegger Christelle   Ervaring van J met waarzegger Christelle   Ervaring van J geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Christelle, wat ben je een ontzettend lieve vrouw. To the point, draait er niet omheen en alles wat ze mij heeft verteld is helemaal waar en/of is uitgekomen.
Ze heeft me regelmatig heel fijn advies gegeven en mij daarmee enorm geholpen.
Lieve lieve Christelle, wat ben jij ontzettend goed.

Ik hoop dat je volgende voorspelling ook weer uit mag komen.

Lieve groet.




Ervaring van Cathy met waarzegger Christelle   Ervaring van Cathy met waarzegger Christelle   Ervaring van Cathy geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  lieve Christel, jouw waarnemingen zijn goed er zijn al wat jij tegen mij zei uit gekomen. Nu op naar het mooie, ik blijf in jou geloven. Groet Lola.




Ervaring van lola met waarzegger Christelle   Ervaring van lola met waarzegger Christelle   Ervaring van lola geplaatst op 21 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  duidelijke taal met vleugje humor, concrete voorspellingen, geen vaag gesprek. Een aanrader.




Ervaring van patrick met waarzegger Christelle   Ervaring van patrick met waarzegger Christelle   Ervaring van patrick geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Dank je wel christelle. Je hebt me gerust gesteld. Veel liefs van een vrouw die gaat samenwonen I. Een huis wat groot genoeg is voor 2 :) .




Ervaring van Vrouw met waarzegger Christelle   Ervaring van Vrouw met waarzegger Christelle   Ervaring van Vrouw geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Christelle, ik bel je al geruime tijd. Elke keer weet je alles zo goed te omschrijven zonder dat ik je iets vraag, je legt de situatie piekfijn uit tot in detail. Je bent een topper, ik heb al zoveel hulp van je gehad dank je Sandra.




Ervaring van Sandra met waarzegger Christelle   Ervaring van Sandra met waarzegger Christelle   Ervaring van Sandra geplaatst op 7 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Christelle, ik wou jou nog bedanken voor het consult van deze middag. Je voorspelde mooie dingen ook gaf je mij zelfvertrouwen. X tot hoors.




Ervaring van V. met waarzegger Christelle   Ervaring van V. met waarzegger Christelle   Ervaring van V. geplaatst op 5 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Je hebt gelijk gekregen je bleef volhouden dat er terug contact kwam met mijn ex. Inderdaad dat is zo uitgekomen en zoals je vertelde hebben we ook al goede positieve gesprekken gehad. WAUW wat ben je toch goed.




Ervaring van Sandra met waarzegger Christelle   Ervaring van Sandra met waarzegger Christelle   Ervaring van Sandra geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Lieve Christelle, mijn huis werd verkocht en ik had twee weken tijd om iets te vinden. Ik was in paniek, jij wist me tot rust te brengen en verzekerde dat er een oplossing kwam. Je hebt gelijk gekregen, kreeg nog snel iets te huur aangeboden. Het klopte allemaal dank je wel Bianca.




Ervaring van Binaca met waarzegger Christelle   Ervaring van Binaca met waarzegger Christelle   Ervaring van Binaca geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Wist alles goed te omschrijven. nu afwachten hoe het gaat verlopen. N.




Ervaring van N.AD met waarzegger Christelle   Ervaring van N.AD met waarzegger Christelle   Ervaring van N.AD geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Christelle ik bel al een geruime tijd naar je en je bent mijn steun en toeverlaat je weet me altijd te kalmeren. en na ons gesprek kom ik tot rust ook is mijn ex terug gekomen zoals je had voorspeld en heeft mijn zoontje hulp gekregen op school van een man waardoor hij wel naar het volgende jaar mocht. je zag het heel helder dank je wel liefs S.




Ervaring van Sanne met waarzegger Christelle   Ervaring van Sanne met waarzegger Christelle   Ervaring van Sanne geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Gisterenavond met haar gebeld. Wat een verrijking. Hoop je weldra nog eens te spreken. Ik hou je op de hoogte in verband werk en L. Gaf me ook waarschuwings tips mee. Dus ik ben voorbereid.




Ervaring van ariane bovendaerde met waarzegger Christelle   Ervaring van ariane bovendaerde met waarzegger Christelle   Ervaring van ariane bovendaerde geplaatst op 27 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Amai Christelle ik stond paf van wat je mij duidelijk hebt gemaakt. Je zei dingen die je niet kon weten en te maken hadden met de huidige realiteit. Chappeau.




Ervaring van Gesprek 7u30 met waarzegger Christelle   Ervaring van Gesprek 7u30 met waarzegger Christelle   Ervaring van Gesprek 7u30 geplaatst op 27 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Lieve Christelle Lichtgever, gisteren heb ik een sollicitatiegesprek gehad voor een nieuwe baan. Jij gaf mij al eerder aan dat dit bedrijf het niet gaat worden. Goed gezien. Heb te horen gekregen dat ze verder gaan met een andere kandidaat. Goed gezien op naar een andere baan. Liefs xxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Christelle   Ervaring van Anoniem met waarzegger Christelle   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Lieve Christelle,
wat ben ik blij dat je na een hele tijd terug actief bent, ik heb je meermaals gebeld vorig jaar. waar altijd zeer, zeer, tevreden met je consulten en de raad die je gaf ook kon je zien wat al gaande was , je zat er pal op, ondertussen zijn ook al meerdere voorspellingen uitgekomen, top van je. ik wil je daar enorm voor bedanken, je verdient meer sterren en je legt alles klaar en duidelijk uit , geen poes pas, geen getreuzel altijd direct een antwoord , vooral een eerlijk antwoord . zodat ik ook wist waar ik aan toe was en t is uitgekomen na die die,
een toppertje ben je voor mij.
en ik kom ook tot rust bij jouw in gesprek, veel veel liefs,
Ik bel je nog hoor.
B.




Ervaring van Silke met waarzegger Christelle   Ervaring van Silke met waarzegger Christelle   Ervaring van Silke geplaatst op 5 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Hallo Christelle,
ik sprak je een tijdje geleden en spreek nog collega's van je,
je zie me er gaat een sterfgeval zijn in rond mij niet mijn ouders, maar toch iemand in mijn omgeving familie, ik geloofde het niet, ik kon het ook niet plaatsen geloofde het niet.
Maar een tijdje erna onverwacht overleed er iemand uit de familie van mijn partner hij was close tot hem.
En daarom belde ik gisteren weer omdat ik in je geloof,
en je vertelde me iets wat niemand me zei, wat niemand kon weten .
De rest kan ik ook altijd goed plaatsen wat je zegt in het nu .
Je bent een toppertje , geen fake, the real stuff ..

Dank je wel
Caroline.




Ervaring van Caroline met waarzegger Christelle   Ervaring van Caroline met waarzegger Christelle   Ervaring van Caroline geplaatst op 2 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Dankjewel Christelle dat je vandaag voor mij online kwam.
Super lief. xx.




Ervaring van Karin met waarzegger Christelle   Ervaring van Karin met waarzegger Christelle   Ervaring van Karin geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Lieve Christelle ik vroeg de kaartjes te leggen. Je vroeg geen uitleg en zag direct dingen liggen waar ik ook net aan dacht mijn ex. Je blaasde me even van mijn sokken. Dank je ook voor de rest, was heel erg tevreden, dank je Christelle.




Ervaring van Manuelle met waarzegger Christelle   Ervaring van Manuelle met waarzegger Christelle   Ervaring van Manuelle geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Lieve Christelle,

Zo blij dat ik je weer heb gesproken. Je zegt ook steeds hetzelfde. En zo fijn dat je begrijpt dat ik toch ook met dezelfde soort vragen kom. Het voelt veilig bij jou om mijn vragen te stellen.
Je bent een erg lief goed en ook eerlijk medium.
Na het gesprek met jou voelde ik me een stuk beter. Dankjewel.
Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Christelle   Ervaring van Karin met waarzegger Christelle   Ervaring van Karin geplaatst op 28 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Oh lieve Christelle ik weet niet hoe u het doet. Elke keer ben ik weer verbaasd over hoe goed uw gaven zijn en over wat er gebeurd als ik u gesproken heb. Gisteren sprak ik u over R. Elke keer als ik mij onzeker voel dan bel ik u. En u stelt mij altijd gerust en kijkt even voor mij hoe het ervoor staat. En het is net alsof u hem even een duwtje in de rug geeft als ik u gesproken heb. Gisteren vertelde ik u dat de gesprekken tussen mij en R. ineens heel oppervlakkig waren. U stelde mij gerust hierin en dat alles positief lag en dat de ontmoeting er lag. Nou nadat ik u gesproken had kreeg ik ineens berichten van hem en even later belde hij mij op. Ineens zocht hij heel veel toenadering en hintte hij zelfs naar een ontmoeting en vroeg wanneer ik tijd had voor hem.
Het is alsof u hem ingefluisterd had dat hij moest stoppen met die oppervlakkigheid en afstandelijkheid. Ik weet echt niet hoe u het doet, maar dit gebeurd elke keer als ik u gesproken hebt.
Bedankt voor alle geruststellingen, alle adviezen en het geduldig beantwoorden van mijn vragen.
Veel liefs Ellen.




Ervaring van Ellen met waarzegger Christelle   Ervaring van Ellen met waarzegger Christelle   Ervaring van Ellen geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Super dank voor uw reading. Het kloptte allemaal. En ik ben dankbaar voor uw advies en wijsheid. Heel veel warme groeten. San.b.




Ervaring van San.b met waarzegger Christelle   Ervaring van San.b met waarzegger Christelle   Ervaring van San.b geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Lieve Christelle, uw voorspellingen komen uit. Ik heb u een aantal keren gesproken. Zelfs uw gesprekken opgenomen. Tot 10 tellen, vertrouwen hebben en het komt goed. P heeft zelf het contact teruggezocht zoals u. Ik laat de rest nu op me afkomen en vertrouw erop.
Liefs R.




Ervaring van Annoniem met waarzegger Christelle   Ervaring van Annoniem met waarzegger Christelle   Ervaring van Annoniem geplaatst op 18 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Ik bel je zeker eens op.




Ervaring van M met waarzegger Christelle   Ervaring van M met waarzegger Christelle   Ervaring van M geplaatst op 30 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Christelle
  Ervaring met waarzegger Christelle
  Dank je wel. Precies wat ik nodig had.




Ervaring van EB met waarzegger Christelle   Ervaring van EB met waarzegger Christelle   Ervaring van EB geplaatst op 21 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-rotterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden